BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,26
HABER /  GÜNCEL

Binali Yıldırım için arabasına bakın ne yaptı?

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek için binlerce liralık otomobilini bu hale getirdi.

Abone ol

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyası için Almanya’dan gelen, BMW ve Mercedes otomobillerini, Yıldırım’ın kampanya afişleriyle kaplatan Turgut - Arzu Aksoy çifti, gönüllü çalışmaya başladı. Kaplanan Mercedes marka otomobilin fiyatının 30 bin euro civarında olduğu söyleniyor.

Üzerinde Binali Yıldırım’ın fotoğrafının ve İzmir projelerinin fotoğrafının basılı olduğu t-şhirt yaptırarak vatandaşlara dağıtan Aksoy çifti, seçim çalışmaları yapan Binali Yıldırım’ın önüne çıktı. Otomobilleri gören Yıldırım, arabasından inerek otomobilleri inceledi. Teşekkür eden Yıldırım, genç hayranı ile birlikte direksiyona da geçti. Yıldırım’ın kaptanlığındaki şehir turu Alsancak semtinden Balçova Kaya Termal Otel’e kadar sürdü. Otomobilin direksiyon koltuğunda Yıldırım’ı görenler kısa süreli şaşkınlık yaşarken, cep telefonları ile Binali Yıldırım’ı görüntülemeye çalıştı. Yıldırım, direksiyonda vatandaşların ilgisine el sallayarak karşılık verdi.

23766785.jpg

SEÇİM SONUNA KADAR İZMİR'DELER

Bornova İlçesi’nde işyeri de bulunan 39 yaşındaki Turgut Aksoy, 36 yaşındaki eşi Arzu Aksoy ile birlikte İzmir’i karış karış geziyor. Aksoy çiftiyle sohbet eden Binali Yıldırım, otomobille gezerken vatandaşların ne tür tepkiler verdiğini sorduğu Aksoy çifti, "İçinde sizin olduğunuzu sanarak "İzmir’i kurtarın’ diye bağırıyorlar. Çok olumlu ve güzel tepkilerle karşılaşıyoruz diye yanıt verdi. Aksoy çiftinin seçim sonuna kadar İzmir’de gönüllü kampanya yürüteceği öğrenildi.

23766788.jpg