BIST 9.643
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.480,68
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Binali Yıldırım: Beni bilirsiniz, polemik yapmam işimi yaparım

Erzincanlı hemşehrileri ile İstanbul’da bir yemekte buluşan TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Beni bilirsiniz, polemik yapmam işimi yaparım.'' dedi.

Abone ol

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, hemşerileri ile buluştu. Erzincan Eğitim ve Kültür Vakfı (EKEV) ve Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) tarafından organize ettiği toplantıda Erzincan Milletvekilleri, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, işadamları ve Erzincanlılar katıldı.

''GEÇMİŞİMİZİN ARKASINDAYIZ''
25 yıldır İstanbul’un yerel iktidarında olduklarını ve tüm sorumluluğunu aldıklarını dile getiren Yıldırım, “Geçmişimizin artısıyla da eksisiyle de arkasındayız. Bizim geçmişimizde eser var, hizmet var. Biz sefere tabiyiz, zafer takdirdir. Gece gündüz çalışacağız. Beni bilirsiniz, polemik yapmam işimi yaparım. Beni polemiğe çekmek isteyenler boşa uğraşır. Benim boş vaktim yok. Bizler hizmet adamıyız. Beni anlamak isteyen hizmetlerimize baksın. Ben bu seçimde İstanbul konuşulsun, geleceği üzerine projeler tartışılsın, kimin İstanbul’a en iyisini verebileceğinin konuşulduğu bir süreç olmasını çok istedim. Ama diğer partiler aday çıkarmadı ve iki adayın yarıştığı bir durum ortaya çıktı. Bu durum ile neyin amaçlandığını çok iyi biliyoruz. Bu oyunları hep gördük. Bizim tek gayemiz millete hizmet götürmek. Biz bu tuzağa düşmeyeceği” diye konuştu.