BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,57
POLİTİKA

Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Büyüşehir Belediye Başkan adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Binali Yıldırım'ı açıkladı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir ve ilçe adaylarının tanıtılacağı toplantı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona büyük bir coşkuyla girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında Emine Erdoğan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım da vardı. Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak yaptı. Şenocak'ın ardından kürsüye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Mevlüt Uysal geldi. Mevlüt Uysal'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un ilçelerinin adaylarını açıkladı.

3 İLÇEDE CUMHUR İTTİFAKI ADAYI OLACAK

Beşiktaş: Serkan ToperiMaltepe: Ahmet BaykanSilivri: Volkan Yılmaz

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI BİNALİ YILDIRIM Erdoğan, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın tanıtım filmini anons etti. Bu sırada Yıldırım'ın gözlerinin dolduğu gözlendi.

TANITIM TOPLANTISINA BÜYÜK İLGİ Sinan Erdem Spor Salonu'ndaKİ tanıtım toplantısına İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen partililer salonu doldurdu. Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları taşıyan katılımcılar, sık sık sloganlar attı. Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'ye başvuran aday adayları da tanıtım toplantısının gerçekleştirildiği salonda yerini aldı. Yerli ve yabancı basın mensupları, canlı bağlantılarla toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Salonda kurulan platformun bir tarafında Erdoğan, diğer tarafında ise Binali Yıldırım'ın fotoğrafı yer aldı.

Sitene Ekle