BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

BİM aktüel 14 Eylül fırsatları güncel katalog ürün listesi

BİM 14 Eylül aktüel ürün listesi sosyal medyada elden ele dolaştı ve yine büyük ses getirdi. Her zaman müşterisinin cebini düşünen BİM marketlerde 14 Eylül haftası yine çok dolu! Elektronik ürünlere ağırlık veren BİM 14 eylül aktüel kataloğunun favori ürünü bu hafta Hometech Alfa 600C Notebook fiyatı ise 995 lira

Abone ol

BİM 14 Eylül aktüel indirim listesi yine sürprizlerle dolu. Bu hafta BİM rafları yine birbirinden farklı aktüel ürünlerle dolacak. BİM 14 eylül aktüel ürün listesinde en çok göze çarpanlar arasında 2 yıl garantili Hometech Alfa 600C Notebook var. Fiyatı ise 995 lira olacak. Trust Kablosuz Mouse ise 17,50 lira... Peki 14 Eylül BİM aktüel ürün fırsatlarında başka neler var?

BİM 14 eylül aktüel indirim listesi hazır günler öncesinden alışveriş listeleri hazırlandı bile. Her cuma müşterilerini sevindiren BİM 14 Eylül haftasında da aktüel katalog ürünleri ile çok konuşulacak.

Türkiye'nin her yerinde yüzlerce şubesi ile en çok tercih edilen marketlerden olan BİM'de 14 Eylül fırsatları yine çok konuşulacak! Gıdadan giyime, elektronik eşyalardan, kişisel bakım ürünlerine kadar ürün yelpazesi olan BİM'lerde 14 Eylül'de Baskı, kopyalama, tarama fonksiyonlarını bünyesinde barındıran, Wi-fi bağlantısı ile kablosuz da kullanabileceğiniz HP Deskjet All-İn-One Yazıcı 155 TL.

Trust Taşınabilir Şarj Aleti 45 TL. Kablosuz kullanım özelliğine sahip Philips Islak-Kuru Tıraş Makinesi 99 TL. Bim’de bu hafta geçerli olacak 14 Eylül Bim aktüel kataloğuna yer alan en dikkat çekici ürün ise Corby Drone.

Havada sabit kalabilme, otomatik kalkış-iniş, Wifi bağlantısı sayesinde akıllı telefonlar ile uçuş, fotoğraf ve video çekimi gibi özellikleri ile dikkat çeken Corby Drone 179 TL. Proware Çift Akülü Matkap-Vidalama 175 TL.