BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Bill Gates'in bilemediği 4 soru ve en lüks harcaması bakın ne?

Microsoft’un sahibi olan Bill Gates dünyanın en zengin adamlarından biri. Gates'e katıldığı bir televizyon programında mutfakta en çok tüketilen 4 ürünün fiyatı soruldu. Bill Gates alakasız fiyat tahminlerinde bulundu. Gates en çılgın harcamasını da ilk kez itiraf etti.

Abone ol

Microsoft’un kurucularından Bill Gates, dünyanın en zengin ikinci kişisi olabilir ama bu gündelik gereksinimlerin fiyatlarını bildiği anlamına gelmiyor. Gates, ABD’nin ünlü televizyoncularından Ellen Degeneres’in programına konuk oldu. Programın bir bölümünde Gates’ten evlerde her gün tüketilen bazı ürünlerin fiyatlarını tahmin etmesi istendi.

Amerika’nın Sesi’nde yer alan habere göre; en son süpermarket ziyaretinin uzun yıllar önce olduğunu söyleyen teknoloji patronu, beş üründen dördünün fiyatını bilmeyi başaramadı.

Bir dolarlık hazır pilav ürününün fiyatını 5 dolar olarak tahmin eden Bill Gates 20 dolarlık çamaşır deterjanına 4 dolar, 9 dolarlık donmuş pizza hamuruna 22 dolar, 4 dolarlık cips sosuna ise 10 dolar fiyat biçti. Gates’in doğru tahmin ettiği tek ürün 4 dolarlık diş ipi oldu.

Bill Gates'in evini gördünüz mü?Bill Gates'in evini gördünüz mü?Bill Gates'in evini gördünüz mü?Bill Gates'in evini gördünüz mü?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


EN ÇILGIN HARCAMASI NE?

Bill Gates programda bugüne dek yaptığı en çılgın üç harcamayı da açıkladı. Gates'in çılgın harcamalarının Porche araba, özel uçak ve evindeki trambolin odası olduğunu söyledi.

Kişisel varlığı 92 milyar dolar olan Bill Gates, eşiyle birlikte yoksul ülkelere sağlık ve eğitim yardımı sağladığı vakfına bugüne kadar 40 milyar dolar bağış yaptı.

Bill Gates'in kızı ortaya çıktı? Sevgilisine bakın..Bill Gates'in kızı ortaya çıktı? Sevgilisine bakın..Bill Gates'in kızı ortaya çıktı? Sevgilisine bakın..Bill Gates'in kızı ortaya çıktı? Sevgilisine bakın..HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN