BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06

Bilinmeyen en korkunç kehanetler

Bilinmeyen en korkunç kehanetler

Dünyadaki değişimler ve oluşumlar şuan bilmediğimiz ya da farkında olmadığımız bir olay için zemin hazırlıyor olabilir. Peki ya bu değişimleri, bizlerden önce gören ve insanlığı uyaran kahinler doğruyu söylüyorsa? İşte, Dünya tarihinde en önemli ilk 10 ka

Bilinmeyen en korkunç kehanetler

Dünyadaki değişimler ve oluşumlar şuan bilmediğimiz ya da farkında olmadığımız bir olay için zemin hazırlıyor olabilir. Peki ya bu değişimleri, bizlerden önce gören ve insanlığı uyaran kahinler doğruyu söylüyorsa? İşte, Dünya tarihinde en önemli ilk 10 kahin ve kehanetleri...

Bilinmeyen en korkunç kehanetler

10 - Alois Irlmaier

Irlmaier, üçüncü dünya savaşı hakkında kehanetlerde bulunan sıradan bir alman vatandaşıydı. Fakat onu diğer kahinlerden ayıran en önemli özelliği üçüncü dünya savaşının orta doğu'da patlak vereceğini düşünmesiydi.

Bilinmeyen en korkunç kehanetler

21. yüzyıldan bu yana bir çok insan, üçüncü dünya savaşının Orda Doğu'da başlayan sorunlar ile ortaya çıkacağını düşünmektedir, tıpkı 1950'li yıllarda yaşamış ve bunu tahmin etmiş olan Alois Irlmaier gibi.

Bilinmeyen en korkunç kehanetler

9 - Hildegard von Bingen
11. yüzyılda yaşamış olan Hildegard Von Bingen kehanetlerinden çok, besteciliği ve şairliği ile bilinmektedir. Kehanetlerinden birinde Amerika Birleşik Devletleri'nin yıkılacağını öne sürmüştür. Bu yıkımında doğal afetler tarafından olacağını, depremlerin, fırtınaların ve medcezirin yol açtığı dev dalgaların birbiri ardına sıralanarak bu ülkenin ortadan kalkacağını belirtmiştir.