BIST 9.581
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.488,83
HABER /  GÜNCEL

Bilal Erdoğan'dan o iddialara yalanlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Mısır vatandaşlığı verildiği ve 17-25 Aralık operasyonları sırasında Gürcistan’a kaçtığı iddialarını yalanladı.

Abone ol

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, bazı medya organlarında çıkan iddialar üzerine dün yaptığı açıklamada, “Bilal’in Mısır Pasaportu var” ve “Mursi Bilal Erdoğan’a vatandaşlık mı verdi?” başlıklı haberlere tepki göstererek, “Sözde haberler, alçakça birer yalan ve iftiradan ibarettir” ifadesini kullandı.

Erdoğan, bu haberlerle kendisine yönelik “itibar suikasti” yapılmak istendiğini öne sürdü ve ekledi: “Sözde haberlerde iddia edildiği gibi ne Mısır vatandaşıyım ne de herhangi bir ülkeye kaçtım. Bu durum resmi kayıtlarla da sabittir. Haberde kullanılan ‘kaçma’ kelimesi özellikle seçilmiş olup, basın yoluyla yaptıkları bu çirkin operasyonun halk nezdinde, aleyhime kalıcı bir algının oluşması çabasının sonucudur. Doğduğum ve emek verdiğim bu toprakları, cemaat görünümlü casusluk ve ihanet şebekesinin ya da onların tetikçisi gazetelerin yalanlarıyla terk edecek değilim.”