BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.426,62
HABER /  GÜNCEL

Bilal Erdoğan'a tepkiye fotoğraflı yanıt

TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın İzmir Valisi Mustafa Toprak ile buluştuğu toplantıyı AK Partili aday böyle savundu.

Abone ol

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın İzmir Valisi Mustafa Toprak ve imam hatip lisesi müdürleriyle toplantı yaparak, sorunları tartıştığı toplantı fotoğraflarını twitter adresinden paylaşan AK Parti İzmir 2'nci Bölge Seçiim Koordinatörü Adnan Yılmaz, toplantıya tepki gösterilmesini eleştirdi.

Yılmaz, "İnançlı nesil ile geçmişimize sahip çıkan gelecek kurmak için Bilal Erdoğan'ın ve bizlerin daha çok çalışması lazım" dedi.

TEPKİLER ÜZERİNE FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

CHP'den ve MHP'den gelen tepkiler üzerine basına kapalı toplantı fotoğrafını twitter adresinden paylaşan Ak Parti İzmir 2'nci Bölge Seçim Koordinatörü Adnan Yılmaz, yine twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Bilal Erdoğan'ın Termal Otel'deki toplantısını, başlamadan önce tweet atarak paylaştım. Yayınlamış olduğum fotoğraflar gayet doğal ve gelişi güzel çekilmiştir. Her toplantıda veya çalışmamızda bu gayet normal bir olaydır. Ayrıca toplantı basına kapalı veya açık bir söylemde olmadı. İmam hatip kökenli olduğum için toplantıya Çiğli'yi temsilen katıldım. Sayın Bilal Erdoğan'ın talebi değil. İzmir'de gönlünü eğitime adamış insanların ısrarlı daveti üzerine kırmayarak gelmiş. Çok da onurlandık. Görüyorum ki inançla ilgili olan toplantılar Türkiye'nin gündemine bir fotoğrafla oturuyor. Demek ki rahatsız olan takım aynı. Demek ki biz doğru yoldayız. Bu dava içerisinde insanların makamları değil yürekleri var. O yüzden de manşetleri atanların meselesi para. Bizim meselemiz peygamber efendimizin davası. Manşetteki haberleriniz 24 saatte biter ama imanlı gençlik yüreklerde her zaman manşette. Bu yüzden saklı gizli yapılan bir şey yok. Benim böyle toplantıları deşifre etmeye ne gücüm yeter, ne de sizin manşetleriniz. Bu ülkede inançlarımızı sömürerek sermaye oluşturan paralel anlayışın bedelini, ecdadımızın izinden koptuğumuz için ödüyoruz. Bu yüzden inşallah inançlı nesil ile geçmişimize sahip çıkan gelecek kurmak için Bilal Erdoğan'ın ve bizlerin daha çok çalışması lazım. Toplantının içeriği gayet normaldi ama manşetlerde köpürtülmüş olması bundan sonrası için güzel bir örnek."