BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  GÜNCEL

Bilal Erdoğan İHL müdürleriyle buluştu

İzmir’de imam hatip lisesi müdürleri ile toplantı yapan Bilal Erdoğan'a İzmir Valisi Mustafa Toprak da eşlik etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İzmir’de imam hatip lisesi müdürleri ile toplantı yaptı.

Basına kapalı yapılan toplantıda ilçelerdeki sıkıntılar tartışıldı. Bilal Erdoğan’ın, inançlı nesil yetiştirmek için okul müdürlerinden daha kaliteli bir eğitim istediği belirtildi. Toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak da katıldı.

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İzmir’de bugün saat 09.00’da Balçova Kaya Termal Otel’de imam hatip lisesi müdürleri ve işadamları ile toplantı yaptı.

Toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları Emrun Sulayıcı, Hasan Ali Karaman, AK Parti 2’nci bölge SKM sorumlusu Adnan Yılmaz’ın yanı sıra imam hatip çıkışlı işadamları da katıldı.

50 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda okul müdürleri yaşadıkları sıkıntıları aktadı. Bilal Erdoğan’ın, inançlı nesil yetiştirmek için okul müdürlerinden daha kaliteli bir eğitim istediği belirtildi.