BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.491,99
HABER /  EKONOMİ

Big Star ödülü İnnova'nın oldu

Türk Telekom'un grup şirketlerinden İnnova 'Büyükler Ligi' olarak adlandırılan 'Big Star' kategorisine girdi. İnnova aynı zamanda 'En iyi Performans Gösteren' şirket ödülünün de sahibi oldu.

Abone ol

Türk Telekom Grup şirketi İnnova, bir rekora imza attı.

Yüksek büyüme performansına sahip şirketlerin yer aldığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programında, 10 yıl boyunca aralıksız yer almayı başaran “tek” şirket oldu.

İnnova bu sonuçla, Deloitte Teknoloji Fast 50’de “Büyükler Ligi” olarak da adlandırılan “Big Star” kategorisinde “En İyi Performans Gösteren” Şirket ödülünün de sahibi oldu. İnnova bu başarıyı 2011-2014 yılları arasındaki net satış gelirlerinde kaydettiği büyüme performansıyla elde etti. Ödül kriterinde, İnnova’nın sektöre yön veren özgün ürünleri ve Ar-Ge faaliyetleri dikkate alındı.

3 KITAYA YAYILDI

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2015 içerisinde bulunan ve ‘Büyükler Ligi’ olarak da bilinen ‘Big Star’ kategorisi; 2014 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon Euro ve üzeri olan şirketlerin, son dört yıldaki büyüme hızlarına özgün ürünleri ve Ar-Ge faaliyetlerine göre belirleniyor. 

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, Deloitte Teknoloji Fast 50’de istikrarlı büyümenin getirdiği 10 yıllık başarı ve Big Star ödülü ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Türk Telekom Grubu’nun vizyon ve sinerjisi ile İnnova imzalı ürün ve çözümlerimizi 3 kıtada 33’ten fazla ülkeye yaymayı başardık. Sahip olduğumuz bu güçle, büyümemizi sürdürecek ve uluslararası alanda ses getirmeye devam edeceğiz.”

Deloitte Türkiye Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Endüstri Lideri Tolga Yaveroğlu, programın sonuçlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Dört yıl boyunca cirosunda yüksek büyümeyi sağlamak bir şirket için istisnai bir başarıdır. İnnova’yı, teknolojiye verdiği önem ve pazarda uzun ömürlü olma vaadini yerine getirdiği için tebrik ediyoruz. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2015 Programı’na giren kuruluşlar arasında İnnova ismini görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.