BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32
HABER /  GÜNCEL

Beytüşşebap Kaymakamı: PKK ilk kez füze kullandı

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, twitter hesabından terör örgütü PKK'nın ilk kez füze kullandığını yazdı.

Abone ol

Terör örgütü PKK füze kullanmaya mı başladı? Beytüşşebap'ta devam eden operasyonlarda ilk kez füze kartuşu ele geçirildiği belirtiliyor.

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin paylaştığı twitter hesabından gündeme oturacak yazılar paylaştı.

HDP'ye yönelik sert terörle mücadele mesajlarıyla dikkatleri üzerine çeken Güntepe, bu kez PKK'nın ilk kez kulladığını iddia ettiği füze kartuşu fotoğrafını paylaştı.

pkk füze

RUS YAPIMI FÜZELER

Kaymakam Güntepe iki gün önce PKK'nın Beytüşşebap baskınının püskürtülmesi sonrası ele geçirildiği belirtilen silahları paylaşmıştı.

güntepe pkk tweet

pkk füze iddiası

güntepe tweet

"BÖLDÜRMEYECEĞİZ ULAN"

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki mesajları oldukça ses getirmişti.

Twitter hesabından açıklamalar yapan ve fotoğraflar paylaşan Betüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe şunları yazmıştı:

“İlçemizde 25.9.2015 tarihinde 400’e yakın terörist unsurla tamamen ilçeyi ele geçirme amacına yönelik 6 saat süren bir saldırı gerçekleşti. Bu kalleş saldırısı sonucu hala ‘barış istiyoruz’, ‘insan hakları istiyoruz’, ‘siviller katlediliyor’ naraları atanlara bir çift sözüm var.

Bu mu sizin barışınız! Bu mu insan hakları! Evime atılan bomba! Amaç ne! Hedef ne! Ya canım kızım burada olsaydı! Bu mu adaletiniz! Odama atılan zırh delici keskin nişancı ve kaleş mermileri tam 22 tane! Sivilleri kim katlediyor! Bu mu kardeşlik!

Sayın hakimlerimizin evi! Keskin nişancı mermilerinin işi ne! Suçları ne! Sivilleri kim öldürüyor! İşte sizin barışınız! İşte sizin kardeşliğiniz! Evlere ve lojmanıma atılan yüzlerce roketler, binlerce mermiler! Bombaladığınız evimi çocuklara açtım! Sizin gibi yapmayacaklar! Unutmayın!

Bu mücadele iman ordusu TSK ve emniyetin, küfür ordusu PKK’yla hak-batıl mücadelesidir! Böldürmeyeğiz! İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın ne kadar yıkarsanız yıkın ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz ulan” ifadelerini kullandı.

HDP'Lİ FERHAT ÖNCÜ İLE KADİR GÜNTEPE ARASINDA SERT TARTIŞMA

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe ile HDP milletvekili Ferhat Encü arasında ilçedeki PKK saldırıları sonrası twitter'da tartışma yaşanmıştı. Encü, "Kaymakam efendi! Kendi pisliğinizi bu karelerle örtemesin. 4 sivilin hesabını vereceksin. Yargılanacaksın!" demişti.

Kaymakam Güntepe ise "Bana bak vekil bozuntusu. Allah'tan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz" dedi. Encü ise "Atanmış olan uzaktan kumandalı bir memur bu halkın seçmş olduğu şahsoma vekil bozuntusu diyor Suç seni kumanda edende sende değil" diye yazmıştı.