BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  SEÇİM

Melih Gökçek'ten içki masası tepkisi!

Melih Gökçek, CHP'li Yavaş'ın bastırdığını iddia edilen gazetedeki fotoğrafların fotomontaj olduğunu söyledi.

Abone ol
Melih Gökçek, CHP Yenimahalle belediye meclis üyesine ait İvedik'teki bir matbaada kendisi aleyhine haberlerin yer aldığı 110 bin adet gazetenin emniyet güçleri tarafından yakalandığını açıklayarak, "Fotomontaj yapmışlar bir masanın etrafında kızlarla ben oturmuşum ortada beraber içki içiyorum. Melih Gökçek öyle bir masada içki içtiyse dünyanın en onursuz insanıdır" dedi.
 
Gökçek, Beypazarı ilçesinde düzenlediği mitingde, Beypazarı için önemli yatırımları hayata geçirmek istediğini ifade ederek, ilçe çöplüğünün kapatılacağını, çöplerin Sincan'daki katı atık dönüşüm alanına taşınacağını söyledi. İlçede tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini vurgulayan Gökçek, 7 köye gölet yapacaklarının sözünü verdi.

"FOTOMONTAJ YAPMIŞLAR" 

Yavaş'ın devamlı olarak televizyonlarda "Melih Gökçek kirli siyaset yapıyor" dediğini anımsatan Gökçek, şöyle konuştu:

"Kirli siyaset dediği de daha önce gençlik yıllarında burada yaptığı konuşmalar televizyonlarda çıkınca, 'bunu Melih Gökçek yaptırdı' diyor. Bugün Ankara'da İvedik'te bir matbaa, matbaa Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle belediye meclis üyesine ait, matbaanın içerisinde 110 bin adet gazete yakaladılar. Gazete tamamen beni anlatıyor güya, nasıl biliyor musunuz gazetenin önü, akşam televizyonda göstereceğim. Af edersiniz, affınıza sığınıyorum fotomontaj yapmışlar bir masanın etrafında kızlarla ben oturmuşum ortada beraber içki içiyorum. Gene bir başka masa yine ben oturuyorum içki içiyorum ama biraz gencim, şimdi değil bir 15-20 sene gibi intiba vermeye çalışmışlar. Melih Gökçek öyle bir masada içki içtiyse dünyanın en onursuz insanıdır. Herkes kendisine baksın, zamanında, çocukluğunda kendisi dükkanında kim şarap, rakı sattıysa o önce kendisini düşünmeli."
 
Beypazarı Belediyesinin mevcut belediye başkanı Cengiz Özalp'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Gökçek, AK Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan ile büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.