BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu’nda yangın paniği

İstanbul Beyoğlu’nda 4 katlı bir binada çıkan yangın mahalleliyi ayağa kaldırdı.<br/>Yangın, saat 16.30 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahal...

Abone ol

İstanbul Beyoğlu’nda 4 katlı bir binada çıkan yangın mahalleliyi ayağa kaldırdı.
Yangın, saat 16.30 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi Gül Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, binanın 3. katındaki dairenin elektrik kontağındaki problemden dolayı yangın çıktı. Elektrik panosundan yayılan kıvılcımlar kısa sürede eşyalara sıçrayınca yangın çıktı. Alevler daha sonra evin her tarafını sardı. Yangının büyümesi nedeniyle alevler üst kattaki daireye ve karşısındaki binanın çatısına sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına aldı. Yangının başladığı daireye giren itfaiye ekipleri yanmış eşyaları balkondan aşağıya attı. Yangın nedeniyle vatandaşlar arasında panik meydana geldi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Yangın sonrası olay yerine gelen ev sahibinin kız kardeşi olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrası kadın sakinleştirildi. Kadının küçük kızı ise durum karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Soğutma çalışmalarını sürdüren ekipler, yangının çıkış nedenini araştırıyor. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması da olası faciayı önlemiş oldu.
Yangını gören bir mahalleli, “Yangının çıktığını görünce hemen itfaiyeyi aradık. Yaklaşık 5 dakika içerisinde geldiler. Yangının ne sebeple çıktığını bilemiyoruz. Yangın baya büyüktü. Evden birileri yoktu. Olası can kaybı da bu sebeple önlenmiş oldu. Ölü veya yaralı yok” dedi.
(İHA)