BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.492,61
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda şüpheli araçtan bakın ne çıktı?

Şüpheli bir otomobilde yapılan aramada polis de şoke oldu.

Abone ol

Beyoğlu'nda, park halinde bulunan şüpheli bir otomobilde polis tarafından yapılan aramada, uzun namlulu bir silah ile pompalı tüfek bulundu. Araç ve silahlar, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi, Babapınar Sokak üzerinde park halinde bulunan bir otomobilden şüphelenen mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek, plakası olmayan aracın etrafına güvenlik şeridi çekti. Araçta patlayıcı olma ihtimali üzerine, olay yerine bomba imha ekibi çağrıldı. Önce, bomba kokusuna duyarlı bir köpek araç etrafında gezdirildi. Daha sonra, bomba imha uzmanı özel kıyafetini giydikten sonra, sinyal kesici cihaz (jammer) ile otomobile yaklaştı. Aracın camını kırarak kapısını açan bomba imha uzmanı, otomobilde ayrıntılı arama yaptı. Otomobilin bagajını açan bomba imha uzmanı, burada uzun namlulu otomatik bir silah ile pompalı tüfek buldu.
Silahlar ve otomobil detaylı şekilde incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, aracı sokağa bırakan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.