BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda polislerden kaçan sürücü 9 kişiyi yaraladı

Beyoğlu'nda asayiş uygulamasından kaçmaya çalışan cip arama yapan polislere çarptı.

Abone ol

Beyoğlu'nda asayiş uygulaması yapan polislerden kaçmaya çalışan cip park halindeki motosiklet ve otomobil ile arama yapan yaya polislere çarptı. Olayda 4'ü polis 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Dolapdere Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayiş denetimi yapan polisler, Aykut Karslı'nın kullandığı 34 UA 2846 plakalı otomobili durdurarak arama yapmaya başladı. Bu sırada Engin Türkanoğlu'nun kullandığı 34 BE 0460 plakalı cip önünde seyreden 34 YB 148 plakalı motosiklete çarptı. Kontrolü kaybeden sürücü, polislerin arasına dalarak arama yaptığı 34 UA 2846 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası ortalık bir anda şavaş alanına dönerken, polis telsizle anons yaparak yardım istedi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.Yerlerde ambulans bekleyen yaralı polisleri meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı.

MOTOSİKLETLİ SÜRÜCÜNÜN DURUMU AĞIR
Kazada, kimliği tespit edilemeyen motosiklet sürücüsü, 4 polis memuru ve cipte bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralanan 9 kişi ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alndı. Motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Dolapdere Caddesi'nde trafik bir süre durdu. Polislerin arasına dalan cipin sürücüsü Engin Türkanoğlu kelepçelenerek gözaltına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

'KAÇMAYA ÇALIŞTI'
Cipin çarptığı otomobilin sürücüsü Aykut Karslı, kazayı anlatarak; "Uygulama noktasında dururken arkadan gelen araç duramadı. Çok şiddetli şekilde polislere ve bize çarptı. Sonra kaçmaya çalıştı. Polisler yakaladı. Kapıdan çekip aldı. Motorcu arkadaşın durumu ağırdı" diye konuştu.