BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.430,29
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda korkutan yangın

Beyoğlu'nda ahşap bir binanın çatısındaki elektrik tellerinden başladığı tahmin edilen yangın, 3 binada hasara neden oldu!

Abone ol

Beyoğlu'nda ahşap bir binanın çatısındaki elektrik tellerinden başladığı tahmin edilen yangın, 3 binada hasara neden olurken, yangında dumandan etkilenen astım hastası bir çocuk da, tedavi edildi.

Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak'ta bulunan ahşap bir binada akşam saatlerinde yangın çıktı. Binanın çatısındaki elektrik tellerinden başladığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. Ahşap binayı tamamen saran alevler, bitişiğindeki 2 binaya da sıçradı. Kendilerini dışarı atan bina sakinleri, durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

Beyoğlu itfaiye ekiplerinin yangına yetersiz kalması üzerine, Fatih ve Şişli itfaiyelerinden de müfrezeler olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yoğun trafik sebebiyle olay yerine ulaşmakta zorlandı.

Bu arada, yangın mahalline gelen polis ekipleri, elektrik hatlarındaki patlamalar nedeniyle korku yaşayan vatandaşları, olay yerinden uzaklaştırmakta güçlük çekti.

Yangında dumandan etkilenen astım hastası bir çocuk da, ambulans içerisinde oksijen verilerek tedavi edildi.

Sokaktaki elektrik telleri yanarak yere düşmesi üzerine, çevre güvenliği alan polis ekipleri, evleri yanan vatandaşları sakinleştirmek için büyük çaba harcadı.

Ahşap binada yangın nedeniyle zaman zaman çökmeler meydana geldi.

Bu arada, mahallenin elektriğinin kesilmesiyle patlamalar da son buldu. İtfaiyenin yaklaşık 1,5 saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sonucunda 3 binada da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.