BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü'ne İmam Hatip Lisesi müjdesi

Geçtiğimiz yıl ilçe olan Beylikdüzü'nde, yapımı tamamlanan İmam Hatip Lisesi'nde Eylül ayında eğitim öğretime başlanacağı belirtildi.

Abone ol

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, bütün hazırlıkların tamamlandığını belirterek,

"İlçemiz Yakuplu Marmara Mahallesi'nde açılacak olan okulumuza kurucu müdür olarak Emin Engin atanmıştır. Okulumuz, hem İmam Hatip hem de Anadolu İmam Hatip lisesi olarak eğitim verecek. Anadolu kısmına 60 öğrenci alınacak. Normal kısımda ise her hangi bir sınırlama yok. Gelen talebi karşılamaya çalışacağız" diye konuştu.

Ara sınıflara öğrenci alınıp alınmayacağına da açıklık getiren Kayapınar, "Bunu gelen talepler belirleyecek. Yani ara sınıfların her birine 10 ve üzeri talep gelirse bu sınıflara da öğrenci alacağız. Talebin artması için Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Bakırköy gibi ilçelerimize de haber verdik. İlçemiz sınırlarında ikamet eden, ya da yakın diğer ilçelerimizde oturan öğrencilerimizin mağduriyetini önlemek için yeni okulumuzun büyük bir boşluğu dolduracağı kanaatindeyiz" dedi.