BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.245,60
HABER /  GÜNCEL

Beykoz'da korkunç kaza! Ölü, yaralı ve kayıp...

İSTANBUL Beykoz Riva yolunda virajı alamadığı belirtilen otomobil karşı yönden gelen hafriyat kamyonuna çarptı. Yaklaşık 70 metre sürüklenerek hurdaya dönen otomobilin içerinde bulunan 3 kişiden ikisi öldü, bir kişi ise ağır yaralandı.

Abone ol

İSTANBUL Beykoz Riva Yolu Alibahadır Mevkii'nde saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre Riva istikametine seyreden İzzet Aptioğlu yönetimindeki 34 FJ 629 plakalı otomobil girdiği virajı alamayınca kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Musa Aksoy yönetimindeki 34 EV 1406 plakalı hafriyat kamyonunun sol ön kısmına çarptı. Savrulan otomobil takla attıktan sonra yaklaşık 70 metre ilerde bariyerlere çarparak durabildi. Otomobilin içerisindeki sürücü İzzet Aptioğlu ve amcasının oğlu Adnan Aptioğlu hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen bir kişi ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler henüz ismi belirlenemeyen ağır yaralıyı Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polisler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kamyon sürücüsü gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

TRAFİK 1 SAAT KAPALI KALDI

Kaza nedeniyle Riva yolunda trafik yaklaşık 1 saat kapalı kaldı. Kazalı kamyonun yol kenarına yanaştırılmasının ardından trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı kazayla ilgili inceleme yaptı. Cesetler incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KOPAN KAFAYI ARADILAR

Öte yandan hayatını kaybeden bir kişinin kafası, koptuğu için yol kenarındaki ağaçlık alanda itfaiye erleri ve sürücüler tarafından arandı. Ancak daha sonra kafanın parçalanmış halde olduğu için bulunamadığı belirlendi.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Görgü tanıkları otomobilin süratli olduğu için virajı alamayarak kamyona çarptığını söylediler. Kamyonun sol ön kısmında hasar oluşurken, otomobil hurdaya döndü.