BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Beyazıt Öztürk Türkiye'yi terk etti bakın nereye yerleşti!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Barcelona’ya yerleşti. Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar verecek.

Abone ol

Yirmi yıldır sunduğu ‘Beyaz Show’daki performansı eleştirilen, üst üste yaşadığı olaylar sonrası morali bozulan Beyazıt Öztürk, çareyi yurtdışına çıkmakta buldu.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şovmen, Barcelona’ya yerleşti. Sadece çekimler için Türkiye’ye gelen Beyaz, program bitiminde ilk uçakla Barcelona’ya uçuyor.

Yaz tatilini de burada geçirecek olan Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar verecek.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Beyazıt Öztürk'ün Barcelona'ya yerleşmesi twitterda günün konusu oldu. TT listesine giren Beyaz için bakın nasıl yorumlar yapıldı;



ÖĞRETMEN KRİZNDEN SONRA DÜZELEMEDİ

Beyazıt Öztürk yıllardır yaptığı Kanal D'deki Beyaz Şov programında bu yıl öğretmen skandalıyla sarsıldı. 8 Ocak 2016 tarihinde yaşanan olayda Ayşe Çelik isimli bir öğretmen Beyaz Show'a Diyarbakır'dan telefonla katıldı. Öğretmen, "Burada doğmamış çocuklar, insanlar, anneler öldürülüyor" dedi.

Öğretmenin sözlerine Beyaz da "Bir alkış alalım Ayşe Hanım'a. Bu söyledikleriniz bize bir kere daha ders oldu. Daha da fazla yapmaya gayret edeceğiz" dedi. Programın ardından hem Ayşe Çelik'e hem de Beyazıt Öztürk'e "terör örgütü" soruşturması başlatılmıştı. Beyaz'ın özür açıklaması ise onun tüm prestijini sarsmıştı.