BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Beyaz'ın sevgilisi Ebru Güzel kimdir cesur pozları!

Beyaz adıyla tanınan sunucu ve oyuncu Beyazıt Öztürk'ün sevgilisi Ebru Güzel kimdir? Yılın magazin bombası olan Ebru Güzel eski bir manken şimdilerde ise akademisyenlik yapıyor.

Abone ol

Beyazıt Öztürk, nam-ı diğer Beyaz! Beyaz'ın Bodrum Türkbükü'nde kameralara takılan görüntüleri yazın magazin bombası olarak yorumlandı.

Beyaz Türkbükü'nde eski manken Ebru Güzel'de denizde görüntülendi.

Peki Ebru Güzel kimdir? Bir dönemin en çok aranan mankenlerinden Ebru Güzel şimdilerde akademisyenlik yapıyor. İşte Beyaz'ın yeni sevgilisi Ebru Güzel'in hayatı ve fotoğrafları... 

ebru güzel.jpg
EBRU GÜZEL KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

1975 yılında dünyaya gelen Ebru Güzel manken ve akademisyendir: Turizm işletme eğitimi alan Ebru Güzel ardından Mimar Sinan Üniversitesinde Moda tarihi dersleri de almıştır. 2008 yılında Yeditepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak göreve başlayan Güzel 2014 yılında Okan Üniversitesinde Yar. Doç. Ünvanını da almıştır. Aynı okulda bölüm başkanı da olan Ebru Güzel’in güzelliği ve başarılarla dolu kariyeri göze çarpıyor. Geçtiğimiz günlerde Beyazıt Öztürk ile Türkbükünde tatil yaparken görüntülenen Ebru Güzel’in neşesi ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

ebru güzel kimdir.jpg
EBRU GÜZEL VE BEYAZ NASIL YAKALANDI?

B planı adlı tekneyle Türkbükü açıklarına demirleyen çift, hamburgere ve su yatağına binip saatlerce deniz keyfi yaptı. Samimi anları magazinciler tarafından anbean görüntülenen ikili,

beyazıt öztürk'ün yeni sevgilisi ebru güzel kimdir üstsüz pozları.jpg

 denizin ortasında birbirlerine içki servisi yaptı. Beyazıt Öztürk’ün sürpriz aşkı Ebru Güzel, Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor.

CESUR POZLARI HAFIZALARDA  

Ebru Güzel'in modellik yaptığı dönemde verdiği cesur pozlar ise hafızalarda. Erkek dergisi Esguire'e de kapak olan Ebru Güzel, verdiği üstsüz pozlarla gündeme gelmişti.

Ebru Güzel, Akademik kariyer yapmaya başlamasının ardından mankenliği bırakmıştı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Ebru Güzel ile Beyazıt Öztürk'ün Bodrum'da yakalanması eski mankene olan ilgiyi yeniden arttırdı. 
 

ebru güzel cesur pozları.jpg