BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
MAGAZİN

Beyaz TV'den kovulmuştu! Nihat Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programındaki görevine son verilen Nihat Doğan, bir video yayınlayarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 'Bir daha gıybet programı sunmayacağım' diyen türkücü, Günben Ergen'den özür diledi.

Daha önce reşit olmayan iki kız çocuğunu zorla alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve yaşanan olayların ardından Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programdaki görevine son verilen Nihat Doğan'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan türkücü, başta Gülben Ergen olmak üzere hakkında konuştuğu bütün sanatçılardan özür dileyerek 'bir daha gıybet ve dedikodu programı yapmayacağım' dedi. 

Yayınladığı videoda 'Allah günah açmayın diyor ama biz günlerce oturup günah açtık.' diyen Doğan, Gülben Ergen'le barışma meselesine değindi. Doğan şunları söyledi; 

"GÜNLERCE GÜLBEN ERGEN'İN GÜNAHLARINI AÇTIM": Gülben Ergen'le barışmak meselesiyle alakalı bir kaç şey söylemek vacip oldu. Gülben Ergen, ortak bir dostumuza benim için üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini iletmiş. İnşallah yakın zamanda yeni bir projeyle gündeme geleceğini söylemiş. Açıkçası kendisinin bu tevazusu beni mahcup etti. Ben de dostumuz aracılığıyla bir daha böylesi bir dedikodu gıybet programı yapmayacağımı söyledim. Günah açmayın diyor yüce Allah. Biz ise günlerce oturup günah açtık. Fıtratımıza yakışmayacak bir projeydi. Ama yapan arkadaşlara saygı duyuyorum.  

Ben de günlerce kendisinin günahlarını açtım. 'Kendisinden helallik isteyeceğim.' dediğimde bana numarasını verip 'Gülben hanım sizden mesaj bekliyor.' dedi. Kendisini çok üzmüşüz, günlerce ağlatmışız. Çocuklarını üzmüşüz. Bunu duyunca pişmanlığım bin kat daha attı. Kendisinden helallik istedim. Sağ olsun hakkını helal etti diyelim.

"BAZEN NEFSİNE YENİK DÜŞÜYORSUN": Bu vesile ile de bir kez daha hakkına girdiğim bütün sanatçı arkadaşlarımdan özür diliyorum. Çünkü bazen nefsine yenik düşüyorsun ve insanların günahı var mı yok mu bilmeden insanlara günah defteri hazırlıyorsun. Bir tane görüntüden yola çıkıp insanların gıybetini yapıyorsun. Açıkçası Allah'ın ört dediği günahları açma çabasına giriyorsun. Şeytana uyuyorsun. O yüzden başta Gülben Ergen olmak üzere hakkına girdiğim bütün sanatçı arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Bir daha öyle bir program yapmayacağım. Kendime yakıştıramadım. Bana yakışmadı." 

Sitene Ekle