BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
MEDYA

Beyaz TV sunucusuna canlı yayında dayak!

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, Yeşilçam oyuncusu İhsan Gedik'e canlı yayında kendini dövdürdü. İhsan Gedik kimdir? İşte canlı yayında gülümseten o anlar...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiye' programına bu hafta Yeşilçam'ın oyuncusu İhsan Gedik konuk oldu.

Sarıkaya'nın 'İyi dayak yiyor muydun?' sorusuna Gedik, 'Güzel dayak atarım güzel de yumruk atarım; sana da bir tane atabilirim' yanıtını verdi.

'Atamazsın' diyen Sarıkaya'ya Gedik, 'Gel karşıma göstereyim' karşılığını verdi. Bunun üzerine ünlü sunucu, 76 yaşındaki usta oyuncuya canlı yayında kendini dövdürdü.

İhsan Gedik Kimdir? Yeşilçam sinema tarihinin kötü karakter rollerini uzun yıllar başarı ile üstlenen usta oyuncu İhsan Gedik 1942 yılında Samsun İli’nin Bafra İlçesinde dünyaya gelmiştir. Genellikle yardımcı roller ile sinema dünyasına yer alan İhsan Gedik Cüneyt Arkın ve Yılmaz Güney gibi efsane isimlerde aynı filmlerde rol almıştır.

Yeşilçam’da 48 yılda toplam 600 civarında sinema filminde oynayan İhsan Gedik, günümüzde geçimini sağlayabilmek için Dünden Bugüne İhsan Gedik isimli kitabını sokakta satarak para kazanmaya çalışmaktadır. Kızının üniversitede okuduğunu belirten usta oyuncu, ayrıca şehir şehir gezmekte ve okul tiyatrolarında sahne almaktadır. Kızının ismi Fatma Türkan Gedik’tir.

Sitene Ekle