BIST 9.450
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.495,37
MEDYA

Beyaz Show'da soğuk duş kimse bunu beklemiyordu

Kanal D'de ekrana gelen, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı Beyaz Show'a dün gece seyircilerden birisi, kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için sahneye çıktı. Kız arkadaşı bu teklife hayır cevabını verince herkes dondu kaldı.

Kanal D'de ekrana gelen, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı Beyaz Show'a dün gece Pamela Spence, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak ve Mandalinacı Veysel Mutlu konuk oldu.

Yeni bölümde seyircilerden birisi, kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için sahneye çıktı. Kız arkadaşı bu teklife hayır cevabını verince herkes dondu kaldı. Daha sonra bu cevabın Beyazıt Öztürk'ün bir şakası olduğu anlaşıldı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler