BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
MAGAZİN

Beyaz Show devam edecek mi? Beyaz'dan olay sözler

O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un 22-23 yıldır devam ettiğini ve programına bir sene ara vermek istediğini söyledi.

O Ses Türkiye'nin jüri üyeleriyle birlikte dün akşam yemek yiyen Beyazıt Öztürk, gecenin sonunda muhabirlerin sorularına cevap verdi. Beyaz Show'un 22-23 yıldır devam ettiğini ve programına bir sene ara vermek istediğini söyleyen Beyaz, sonrasında programın devam edeceğini, hatta O Ses Türkiye programıyla ikisini bir arada götürebileceğini söyledi.

'EV ALDI' İDDASI ÜZERİNE ESPRİYİ PATLATTI: Yurt dışında ev aldığına dair çıkan haberleri de yalanlayan Beyazıt Öztürk, programın moderatörü ve yapımcısı Acun Ilıcalı’dan sigorta ve primlerini tam yatırmasını istediğini söyleyerek esprili bir açıklamada bulundu.

Yıllarca kesintisiz devam ettiği 'Beyaz Show'u noktalayan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi "O Ses Türkiye" olmuştu. Öztürk'ün yeni anlaşması ile ilgili bir detay daha ortaya çıkmıştı. Ünlü şovmenin, Acun Ilıcalı ile bölüm başına 100 bin liraya anlaştığı iddia edilmişti.

ACUN NE DEMİŞTİ ?: Acun Ilıcalı, sürpriz transferle ilgili şunları söylemişti: "Beyaz hem moderator hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye'ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor."

Yeni sezonda iddialı bir transfer yapmış, yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi yayın dönemi öncesi ortaya çıkmıştı.

Sitene Ekle