BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,76
ALTIN 2.487,75
HABER /  MEDYA

Beyaz Show bu hafta 19 Ocak'ta kimler var bomba fragman

Kanal D'de uzun süredir yayınlanan Beyaz Show'da bu akşam yani 19 Ocak tarihinde kimler var sorusu merak konusu oldu. Beyaz Show'un bu haftaki konukları ise bomba! Güldür Güldür ekibinden birçok kişinin yer alacağı Beyaz Show 19 Ocak fragmanı internethaber'de.

Abone ol

22 yıldır yayın hayatına devam eden ve Beyazıt Öztürk ile özdeşleşen Beyaz Show bu hafta dopdolu. Geçen hafta ekrana gelmeyen Beyaz Show bu hafta gülme krizi geçirecek. Peki bu hafta Beyaz Show'a kimler gelecek?

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı ve yaklaşık 22 yıldır ekrana gelen talk-show programı Beyaz Show, bu hafta da sürpriz konuklarla izleyicisinin karşısına çıkıyor. İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları; İrem Sak, Alper Kul, Ahmet Mümtaz Taylan, Pamela Spance, Sarp Apak ve Mandalinacı Veysel bu akşam Beyaz Show'a konuk olacak.

GEÇEN HAFTA NEDEN YAYINLANMADI? Bilindiği üzere Beyaz Show geçen hafta ekrana gelmedi. Beyaz Show'un geçen hafta yayınlanmaması nedeniyle final iddiaları ortaya atıldı. Beyaz Show'un geçen hafta yayınlanmama nedeni henüz bilinmese de bu akşam ekrana gelecek fragman ortaya çıktı.