BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  MEDYA

Beyaz Show 15 aralık konukları bakın bu hafta kimler var!

Beyaz Show 15 Aralık 2017 Cuma günü fragmanı yayınlandı. Peki Beyaz Show'un bu hafta 15 aralık tarihinde konukları kim olacak? Beyaz Show 15 aralık konukları ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

22 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show yayın hayatına devam ediyor. Bu hafta 15 Aralık tarihinde Beyaz Show'un konukları kim olacak? Gelin hep birlikte Beyaz Show bu haftaki konuklarına bakalım.

Kanal D'de yayınlanan, ev sahipliğini Beyazıt Öztürk'ün yaptığı ve Cuma gecelerine neşe katan program Beyaz Show bu hafta yine çok eğlenceli. Cuma gününe sayılı gün kala Beyaz Show hayranları, Beyaz Show'un bu haftaki konuklarını merak ediyor. Kanal D'nin resmi sitesinde 15 Aralık Cuma gecesi yayınlanacak olan Beyaz Show'un yeni konukları açıklandı. İşte o isimler...

BEYAZ SHOW 15 ARALIK KONUKLARI  Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Mustafa Ceceli, "Acı Tatlı Ekşi" filmi ile sevilen oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, efsane futbolcu Tümer Metin konuk oluyor. 15 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!