BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.430,89
HABER /  GÜNCEL

Beyaz Saray'dan son dakika Erdoğan-Trump görüşmesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın dünkü görüşmesiyle ilgili Beyaz Saray'dan son dakika açıklama yapıldı. Beyaz Saray, Erdoğan ve Trump'ın Cemal Kaşıkçı cinayetinini görüştüğünü söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilen akşam yemeğinde bir süre sohbet etmişti. İşte o görüşmeye ilişkin ilk açıklama ABD'den geldi. Beyaz Saray yetkilisi, iki liderin Kaşıkçı cinayetine verilen yanıtı değerlendirdiğini söyledi. Yetkili, görüşmeyle ilgili başka ayrıntı vermedi.

Macron'un liderleri için verdiği akşam yemeğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump yan yana oturdu. İkilinin masada samimi bir sohbet gerçekleştirdiği gözlendi. İki liderin tam karşında Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel oturdu.

MACRON KARŞILADI
Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 100. Yıl törenine katılmak üzere Elize Sarayı’na geldi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa'da Trump ile görüştü