BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
MEDYA

Beyaz Saray'daki fotoğrafa dikkat!

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık, TGRT Haber'de Perde Arkası programıyla izleyiciyle buluştu.

TGRT Haber'de izleyiciyle buluşan İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve İnternethaber yazarı Süleyman Özışık Erdoğan'ın ABD ziyaretide konuşulmayanları konuştular.

TGRT Haber'de dün akşam yayınlanan programın ana gündem maddesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'ı ziyaretiydi. Erdoğan-Trump buluşmasının satır detaylarını masaya yatıran Özışık kardeşler heyetler arası yemekli görüşmede çekilen fotoğrafta konuşulmayanları konuştu.

Beyaz Saray'da heyetler arası görüşmede masanın başında ve sonundaki isimleri dikkat çeken Özışık kardeşler, Erdoğan'ın başkanlığındaki yeni dönemin ilk sinyallerinin bu fotoğrafta gizli olduğu yorumunda bulundular. Fotoğrafta Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın masanın en başında oturması ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın Donald Trump'ın damadı Jared Kushner ile karşı karşıya oturmasına dikkat çeken Süleyman Özışık şu yorumda bulundu:

"İbrahim Kalın'ın oraya kendi kendine oturmadığı belli. İbrahim Kalın masada arabulucu bir devlet adamı gibi duruyor. Biri sanki özellikle davet etmiş ve oraya oturtmuş gibi. Berat Albayrak'ın o masada olması çok önemli."

Sitene Ekle