BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Beton mikresine kafası sıkıştı ölüm kalım mücadelesi

KONYA'da yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Beton mikserine kafası sıkışan işçiyi kurtarmak için arkadaşları seferber oldu. Dehşet dakikaları anbean görüntülendi.

Abone ol

KONYA'da beton mikserine kafası sıkışan işçi, vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunda güçlükle kurtarıldı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Tahran Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatta işçi olarak çalışan Halil Deresal’ın (36) başını çalışır haldeki beton mikserine sıkıştığı gören vatandaşlar durumu hemen inşaatta çalışan işçilere haber verdi.

İnşaattaki işçilerin müdahale etmesi sonucu çalışan beton mikseri durduruldu. Acılar içinde kalan Halil Deresal'ı iş arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar kurtarmak için seferber oldu. Demir çubukla Halil Deresal'ın kafasını sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışan işçiler ve vatandaşlar sonuç alamayınca taşlama makinesiyle sıkıştığı yeri kesmeye çalıştı. Kurtarma çalışmalarının sürdüğü sırada beton mikseri üzerinde bulunan bir kişinin, kafası sıkışan Halil Deresal'i “Bir şey yok, iyisin” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. İhbarı alarak olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle Halil Deresal, uzun uğraşlar sonunda sıkıştığı yerden kurtarıldı.

KEMİKLERİ KIRILDI

Talihsiz işçi daha sonra ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Deresal’ın kulağında kesik, yüzündeki kemiklerde de kırık olduğu öğrenildi. Kulağına üç dikiş atıldığı öğrenilen Halil Deresal'ın yüzündeki kırıklar için ameliyata alınacağı belirtildi.