BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  MAGAZİN

Bestelerin galibi Serdar Ortaç oldu

Yaza damgasını vuran şarkılar arasında Serdar Ortaç besteleri birinci sırada!

Abone ol

Yaza damgasını vuran şarkılar arasında Serdar Ortaç besteleri birinci sırada! 17 bestesiyle müzikseverlere ulaşan Ortaç'ı, Soner Sarıkabadayı ve Sinan Akçıl izledi.

Sabah gazetesinin haberine göre, yaz boyunca şarkıları dillerde dolaşan ilk üç isim; Serdar Ortaç, Soner Sarıkabadayı ve Sinan Akçıl oldu. 'Kara Kedi' albümünde 17 şarkı sözü ve bestesine yer veren Ortaç; vokalisti Merih Ermakastar'ın single'ı için de bir şarkı yaptı.

AKÇIL'DAN 13 BESTE

Son yılların en çok dikkat çeken bestecileri arasında yer alan Sinan Akçıl ise Hande Yener'in 'Hande'ye Neler Oluyor?' albümündeki bütün şarkılara imza attı. Akçıl, albümdeki 12 şarkının dışında Yener'e 'Uzaylı' adlı bestesini de verdi.

Geçtiğimiz yazın yükselen yıldızlarından biri de Soner Sarıkabadayı oldu. Murat Boz ile birlikte yazdığı 'İki Medeni İnsanız Biz' şarkısıyla dikkat çeken Sarıkabadayı; Sertab Erener'in 'Rengarenk' albümüne de dört şarkısını verdi. Murat Dalkılıç'ın yeni albümü 'Merhaba' için 'Külah' adlı besteyi yapan Sarıkabadayı, 11 şarkısıyla müzikseverlere ulaştı. Besteleri dillerde dolaşan diğer popçular ise şöyle:

METİN AROLAT: Yeni albümü 'Çok Daha Ötesi'ndede 10 şarkısı var.

TAN: 'Taş Yürek' adlı albümünde yer alan yedi parçaya imza attı. Demet Akalın'a verdiği 'Çanta' şarkısıyla da dikkat çekti.

EGE: 'Suya Düşen Sesler' albümünde kendi yazdığı yedi şarkısı var.