BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  MAGAZİN

Beste Kökdemir kimdir Metin Hara'nın eski sevgilisi nereli?

Metin Hara'nın Adriana Lima ile aşk yaşamasından sonra gözler eski sevgilisi Beste Kökdemir'e çevrildi. Peki Metin Hara'nın eski sevgilisi Beste Kökdemir kimdir aslen nereli kaç yaşında? Beste Kökdemir instagram fotoğrafları internethaber'de.

Abone ol

Beste Kökdemir kimdir aslen nereli kaç yaşında? Metin Hara'nın eski sevgilisi olan Beste Kökdemir en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Adriana Lima ile Metin Hara'nın aşk yaşamasından sonra Beste Kökdemir'den olay yorum geldi.

Beste Kökdemir, 29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta doğup, büyüdü. İstanbul' a gitme hayali kuran Beste Kökdemir, tercihlerinde hep İstanbul'u yazdı ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanıp, İstanbul'a geldi. Ayça Eren'in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerine koyması ile teklifler almaya başladı.

Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir'in oynayacağı kararlaştırıldı fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edildi. Dans'ta yeteneği olduğunu belirten Beste Kökdemir, kendine çok güvendiğini ve ilerde hayalinin Oscar ödülünü almak olduğunu ifade etti.

12 YAŞINDA DÖVME YAPTIRDI

12 yaşında sol koluna "Beni Hayata Döndür" yazılı bir dövme yaptırmış. Sağ bileğinde de "One Day" yazılı dövmesi bulunmakta. Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandıran Beste Kökdemir jenerikte çalan müziği de kendisi besteledi.

Kökdemir, Not Defteri dizisinde de Selin karakterine hayat verdi ve 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadı.

ADRIANA LİMA AŞKINA NE DEDİ?

Beste Kökdemir, Metin Hara ile hala arkadaş olduğunu ve Adriana Lima aşkını önceden bildiğini söyledi.