BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.426,88
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta panik anları!

İSTANBUL'da sabah saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Beşiktaş'ta kazı çalışmaları sırasında patlayan ve alev alan doğalgaz borusu bir evi bakın ne hale getirdi.

Abone ol

BEŞİKTAŞ'TA BEDAŞ işçilerinin kazı çalışması sırasında doğalgaz borusu patlayıp alev aldı.

Olay, Beşiktaş Abbasağa Mahallesi Nurtanesi Sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. BEDAŞ'a bağlı işçilerin sokak içerisinde kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Şebekeden sızan gaz biranda alev aldı.

ALEVLERİN ÜZERİNE KUM ATARAK SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTILAR

İşçiler ve çevredeki vatandaşlar yangını kum dökerek söndürmeye çalıştı; fakat yetersiz kaldı. İhbar üzerine bölgeye İGDAŞ ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İGDAŞ ekipleri doğalgazı keserken itfaiye de alevlere müdahale ederek söndürdü.

Borunun patlamasında ve sonrasında çıkan yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, bir evin dış cephesinde maddi hasar meydana geldi.

"KUVVETLİ BİR SES VARDI"

Mahalle sakini Metin Vatangül, "Doğalgaz borusu patladı sanırım. Vananın bulunduğu yerde küçük bir kaçakla başladı. Üzerine kum attılar. Sonra büyüdü. Kuvvetli bir ses vardı. İşçiler söndürmeye çalışınca biz de yardım ettik" dedi.