BIST 9.484
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,58
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta coşkulu yılbaşı kutlaması

Beşiktaş'ta yılbaşı kutlamasında havai fişek ve ışık gösterisinden sonra Kenan Doğulu şarkılarıyla eğlence doruk noktasına ulaştı.

Abone ol

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı kutlamaları, şiddetli rüzgar ve yağmura rağmen sürdü.

Alanda toplanan kalabalık, Doğulu kardeşlerin canlı performansı eşliğinde doyasıya eğlendi.

Saat 18.00'de başlayan etkinlik nedeniyle Nispetiye Caddesi araç trafiğine kapatıldı. Vatandaşlar bu saatten itibaren alanı doldurmaya başladı. Bu sırada, büyük sahnenin önüne kırmızı halı sermeye çalışan belediye ekipleri şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Serilen halılar, rüzgara savrulunca toplanarak kaldırıldı.

Kurulan "Video Mapping" sistemiyle dev ekrana dönen Akmerkez kulelerindeki gösteri büyük ilgi çekti. Kulelerden Zeki Müren'in bir klibi de seyrettirildi. Yağmura aldırmayarak sahne önünde toplanan vatandaşlar, saat 21.30'da sahne alan Ozan Doğulu'nun DJ performansıyla dans ederek eğlendi. Ozan Doğulu'nun ardından sahneye saat 23.00'de Kenan Doğulu çıktı. Kalabalık, Kenan Doğulu'nun canlı performansı eşliğinde 2015'i karşıladı.

Saatler 24.00 olduğunda Akmerkez'in kulelerinden geri sayım gerçekleştirildi; daha sonra da dakikalarca havai fişek ve ışık gösterisi yapıldı.

Havai fişek ve ışık gösterisinden sonra da, Kenan Doğulu şarkılarıyla eğlencenin doruk noktasına ulaştı.