BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,50
HABER /  SPOR

Beşiktaşın canı yanacak

Beşiktaş tribünlerinin, küfürleri, cezayı da beraberinde getirecek. Taraftarların taşkınlıkları pahalıya patlayacak...

Abone ol

Fenerbahçe derbisi, Beşiktaş’ın canını yakacak. Sarı-lacivertlilerle yapılan maçlardaki küfür ve kötü sözler, Kartal’ın bir maç seyircisiz oynamasına neden olacak.

1 MAÇ SEYİRCİSİZ CEZA GELEBİLİR

Ligin ilk yarısındaki maçta ve ardından oynanan Sivasspor karşılaşmasında küfürlü tezahürattan dolayı bir maç ceza alan Beşiktaş, Tahkim Kurulu’na başvurmuş, bunlardan birinin yanlış olduğu kararına varılmıştı. Buradan sabıkası bulunan siyah-beyazlı tribünler dün de federasyona, hakeme ve tribünlere küfürlü tezahüratta bulununca, ceza kaçınılmaz hale geldi. Disiplin Talimatı’nın 31. maddesine göre daha önce ihtarı bulunan Beşiktaş’ın bir maç seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kaldığı vurgulandı.

12 DAKİKALIK UZATMA

Beşiktaş tribünlerinin maç oynanırken attığı yabancı cisimler de, Beşiktaş Kulübü’nün başını ağrıtacak. Nitekim, Alex’e gelen 36. dakikadaki pet şişe ve ikinci devredeki madeni paranın da hakem ve gözlemci raporlarına yansıdığı, bundan dolayı da siyah-beyazlıların ağır bir para cezasıyla karşı karşıya kalacağı ifade edildi.

Bu arada Edu’nun, taraftardan gelen cismi yeniden tribüne atması da ortamı gerdi.

Sarı-lacivertlilerin diğer şikayeti de korner bölgesinde bulunan polisler oldu. Köşe vuruşunu bir türlü serbest bir şekilde atamayan Fenerbahçeliler, arkalarında kalkanla kendilerini korumaya çalışan polisleri sürekli geriye doğru gitmeleri konusunda uyardılar.

Olaylar nedeniyle maçı kesmek zorunda kalan hakem Yunus Yıldırım, ikinci yarıyı 8 dakika uzattı. Yıldırım, ilk yarıda da 4 uzatma dakikası oynattı.