BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.492,26
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ı düşündüren 14 sayısı

Bebe’nin de gelmesiyle kadrosundaki yabancı sayısı 14’e ulaşan Beşiktaş’ta yönetim, kontenjanı boşaltmanın çarelerini arıyor.

Abone ol

Beşiktaş'ta yabancı sayısının 14'e ulaşması yönetimi kara kara düşündürüyor. Holosko, Fink ve Tabata ile yollarını ayıracak olan siyah-beyazlılarda 4. yabancı da savunmadan seçilecek.

FERRARİ'Yİ GÖNDERMEK İSTİYORLAR

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun talimatı üzerine ilk olarak Ferrari’yi göndermenin hesaplarını yapan yönetim, İtalyan oyuncunun yıllık 2.5 milyon euro alması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Gönderilecek oyunculardan zarar etmemeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, Ferrari’nin ayak diretmesi durumunda bile para vererek bu oyuncuyu göndermeyi düşünmüyor.

Siyah-beyazlıların, gideceği kulübün, “Bir kısım parasını siz ödeyin” yaklaşımına da boyun eğmeyeceği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi’nin, Ferrari’den zarar etmek yerine, bir sene daha sözleşmesi olan Tomas Sivok ile yollarını ayırarak, İtalyan oyuncuyu yedekte kadroda tutabileceği vurgulandı.

Ferrari’nin Beşiktaş’tan ayrılmak istememesi nedeniyle, iyi oynamasına rağmen satış listesine konulma ihtimali olan Sivok’un ise gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi. Çek oyuncu düşük ücret alması nedeniyle yönetimin gözbebeği olurken, Beşiktaş Futbol Komitesi’nin, İtalyan oyuncuya ayrılması yönünde sürekli baskı yapmaya devam edeceği öğrenildi.