BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'a yeni hoca mı geliyor?

Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun Metris cezaevine gönderilmeleri, oyuncuları derinden etkiledi. Peki şimdi ne olacak?

Abone ol

Gelişmeleri gün boyu internet sitelerinden takip eden Siyah-Beyazlı oyuncular, Adalı ve hocaları Havutçu'nun Metris Cezaevi'ne gönderilmeleriyle çöktü. Avusturya'da uykusuz bir gece geçiren Kartal'da herkes birbirine aynı soruyu sordu: Şimdi ne olacak?

Beşiktaş'ta dün gün boyu gergin bir bekleyiş hakimdi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile teknik direktör Tayfur Havutçu'nun önceki gün Şike Soruşturması kapsamında gözaltına alınması, hazırlık kampının bir kenara itmiş, Salzburg ile oynanan hazırlık maçı 'angarya' halini almıştı.

Siyah-Beyazlı oyuncuların gözü kulağı dün gün boyunca İstanbul'daydı. Adalı ve Havutçu'nun durumuyla ilgili gelişmeleri internet sitelerinden takip eden futbolcular, İstanbul Adliyesi'nden çıkacak 'müjdeyi' bekledi. Bekleyiş gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Ve saatler 00.15'i gösterirken 'bomba' patladı. İnternet sitelerinde Futbol Komitesi Başkanı Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun tutuklu olarak yargılanmasına karar verildiği haberi manşetlere oturdu.

YENİ HOCA GELEBİLİR

Kararın açıklanmasıyla birlikte Avusturya'ya büyük bir hüzün çökerken, futbolcular da şaşkına döndü. Habere inanamayan ve telefonlara sarılan oyuncular, Türkiye'den "Haber doğru" bilgisini alınca geceyi uykusuz geçirdi. Futbolcuların uzun süre şoktan kurtulamadığı ve birbirlerine sürekli, "Şimdi ne olacak" sorusunu sordukları öğrenildi. Yönetimin bu süreçte Havutçu'nun yerine takımı lige hazırlayacak yeni bir hocayla anlaşması da gündemde.

SÜPER KUPA BİLMECESİ

Beşiktaş'ta yaşanan kabusun ardından taraftarlar da şaşkına döndü. İnternet sitelerinde olaylara tepki gösteren Siyah-Beyazlılar'ın, suçluların cezasını çekmesi yönünde görüş belirtmesi dikkat çekti.

Gündeme taşınan konulardan biri de Süper Kupa finali oldu. Erzurum'da 31 Temmuz'da oynanacak final için hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'tan tutuklanmaların olması, "Süper Kupa finali oynanacak mı?" sorusunu gündeme getirdi.