BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,22
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş ve Trabzon zirve yarışını sürdürüyor

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Partizan'ı deplasmanda 4-0; Trabzonspor ise evinde Lokeren'i 2-0 yenerek gruplardaki iddialarını sürdürdüler.

Abone ol

Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımları Beşiktaş ve Trabzonspor haftayı üçer puanla kapatarak ikinci tur iddialarını sürdürdüler.

Belgrad deplasmanında Partizan'a konuk olan siyah-beyazlılar, etkili oynadıkları maçta, ilk yarıyı Veli Kavlak ve Demba Ba'nın attığı gollerle önde bitirdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan kara kartallar, bu kez Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin golleriyle maçı dört gol ve üç puanla kazandı.

Beşiktaş, evinde ağırladığı Asteros Tripoli'yi 5-1 yenerek haftayı üç puanla kapatan Tottenham'la grupta zirveyi paylaşıyor.

İki ekibin topladıkları puan sayısı 5.

Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, maçta baştan sona üstün olduklarını belirterek, ''Kalite olarak iniş-çıkış olabilir ama standardı yüksek tutmalıyız" dedi.

Trabzonspor 2-0 kazandı

Trabzonspor ise bu hafta evinde Lokeren'i ağırladı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta bordo-mavililer 54. dakikada Yatabare, 86. dakikada ise Constant'ın golleriyle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Karadeniz ekibi, böylece puanını altıya çıkardı.

Grupta Metalist Kharkiv'i tek golle geçen Legia Varşova 9 puanla lider.