BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi bitiren itiraf!

Şike kapsamında ifadesi alınan İbrahim Akın ve İskender Alın, şikeyi itiraf etti!

Abone ol

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin oyuncuları İbrahim Akın ile İskender Alın'nın ifadeleri soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından alındı.

YARIŞ ATI KARŞILIĞINDA ŞİKE! 

Özel yetkili savcı Mehmet Berk’in yaptığı sorgulama sırasında kendilerine yöneltilen

Beşiktaş'ın Çarşı grubundan jet açıklama geldi
Beşiktaş'ın önde gelen taraftar grubu "Çarşı", futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma ile ilgili açıklamada bulundu..

Bakın hangi takımın taraftarı bugüne kadar şikeyle ilgili ne açıklama yaptı..

HABERİN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

suçlamaları kabul ettikleri ileri sürülen ancak bu iddia avukatları tarafından yalanlanan İbrahim Akın ve İskender Alın’ın şok edici itiraflarda bulundukları iddia ediliyor.

İddialara göre İbrahim Akın, savcı Berk’e verdiği ifadede, “150 bin dolar ve bir yarış atı karşılığında Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş’a karşı kötü oynamayı kabul ettim” beyanında bulundu!

Genç yıldızın ayrıca ligin 31. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile oynanan ve 2-0 kaybettikleri maçtan önce, Fenerbahçe’ye gol atmamak için şike amacıyla nakit para aldığını kabul ettiği ileri sürülüyor. Tayfur Havutçu ile ilgili iddialar da şok edici... Buna göre genç teknik adam, Türkiye Kupası Finali’nin oynandığı günün sabahında, futbolcu menaceri olduğu ileri sürülen Yusuf Turanlı ile görüşerek, “Hem İbrahim’i hem de İskender’i önümüzdeki sene Beşiktaş’ta görmek istiyorum” dedi.

100 BİN DOLAR ALDIM

Savcı Mehmet Berk Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş ile İstanbul BŞB’li futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın'ı sorguladı. İbrahim Akın, F.Bahçe-İstanbul BŞB maçı öncesi Sarı-Lacivertli yöneticilerin kendisine 100 bin dolar gönderdiğini kabul etti. Akın ayrıca takım arkadaşı İskender Alın ile Beşiktaş’tan Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde kendilerine transfer teklifi yaptığını doğruladı. İskender Alın da teklifi itiraf etti. 


BEŞİKTAŞ BU TUTUKLAMAYLA SARSILDI... TIKLAYIN