BIST 9.809
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.431,42
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Trabzonspor maçı için iki takım zirve yarışını bırakmamak için kıyasıya mücadele edecek.

Abone ol

Süper Lig bu akşam dev bir maça ev sahipliği yapıyor. Son 3 maçını kazanan Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanına gidiyor. Nefesleri kesmesi beklenen mücadele saat 19:00'da başlayacak ve karşılaşma bein Sport 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ta sözleşmesi pazartesi günü feshedilecek Pepe ile, sakatlıkları süren Ryan Babel ve Enzo Roco, bugünki karşılaşmada da görev alamayacak.

Adriano sarı kart ceza sınırında
Beşiktaş'ta üç sarı kartı bulunan Adriano Correia, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Süper Lig'de bu sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor ve Galatasaray maçlarında sarı kart gören Adriano, bugünki mücadelede de aynı durumu yaşarsa ilk yarının son haftasında Kasımpaşa karşısında cezalı duruma düşecek.

Kucka sakat
Trabzonspor'da zorlu maç öncesi Juraj Kucka'nın sakatlığı bulunuyor.
Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı kaldığı Karadeniz ekibinde, Mustafa Akbaş'ın da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti.

Karadeniz ekibinde, üç sarı kartı bulunan Pereira, kart görmesi halinde gelecek hafta Çaykur Rizespor karşısında takımda yer alamayacak.

STAT: Vodafone Park
HAKEM:
Halil Umut Meler
SAAT: 19:00
YAYIN: beIN Sports 1