BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş taraftarı bu habere çok üzülecek

Portekiz basını, Sporting Lizbon'daki başkanlık seçiminin sabahına Quaresma ile ilgili çok çarpıcı bir manşetle çıktı. İşte o iddia.

Abone ol

Portekiz basını, Beşiktaşlı taraftarları çok üzecek bir iddiayı ortaya attı. Baltazar, Record'a 'Q7 için Serdar Adalı ile sözleşme yaptım' dedi. Futre alay etti: 'Messi'yi almak daha kolay, seçimi manipüle etme'

Portekiz basını, Beşiktaşlı taraftarları çok üzecek bir iddiayı ortaya attı. Record Gazetesi, Sporting Lizbon'daki başkanlık seçiminin sabahına Quaresma ile ilgili çok çarpıcı bir manşetle çıktı. Akşam gazetesinde yer alan habere göre, Seçim öncesi gazeteye konuşan Lizbon'un 5 başkan adayından biri olan Pedro Baltazar, 'Quaresma için ön anlaşma yaptım. Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı ile konuştum. Futbolcunun satışı konusunda kendisi benimle ön sözleşme imzaladı' açıklamasını yaptı.

'TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ'

Lizbon ekibinin bir diğer başkan adayı Dias Ferreira ile birlikte çalışan eski futbolcu Futre ise, Baltazar'ın Quaresma'yı transfer etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Futre, 'Quaresma'yı almak Messi'yi transfer etmekten daha zor. Seçimi manipüle ediyorsun' dedi.