BIST 9.680
DOLAR 32,41
EURO 34,45
ALTIN 2.488,61
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Fenerbahçe maçı TFF son kararı verdi kritik saat belli!

Beşiktaş Fenerbahçe maçı son kararı ne oldu, TFF 25 Nisan Beşiktaş Fenerbahçe maçı kararını bugün saat 15.30'da açıklandı. Sahada ve saha dışında yaşanan olaylardan dolayı yarım kalan Fenerbahçe Beşiktaş macı son kararı verildi. Karar bugün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. TFF kararına göre Fenerbahçe hükmen yenik mi sayıldı ya da maç kaldığı yerden devam mı edecek?

Abone ol

Fenerbahçe Beşiktaş maç kararı ne oldu, TFF Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakkında verdiği kararı bugün saat 15.30'da açıkladı. Sahada yaşanan talihsiz olaylardan dolayı yarıda kesilen Fenerbahçe Beşiktaş maç kararı sonucunda Fenerbahçe hükmen yenik de sayılabilirdi ya da maç kaldığı yerden devam edebilirdi. TFF tüm ihtimalleri masaya yatırdı ve son krarı verdi.

Buna göre Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaldığı yerden devam edecek. Yani maç 57. dakikadan itibaren oynanacak. TFF maçın seyircisiz oynanmasına hükmetti. Maçın 3 Mayıs'ta oynanmasına karar verildi.

TTF KARARI TAM METNİ ŞÖYLE : Türkiye Futbol Federasyonu beklenen gerekçeli kararını resmi sitesinden ilan etti. Alınan karar Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrasına dayandırıldı. İşte TFF resmi sitesindeki açıklamanın tam metni;

-"Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi. TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak."

KIRMIZI KART GEÇERLİ Mİ? : Fenerbahçe Beşiktaş maçında Pepe'ye kırmızı kar verilmişti. Bu durumda kırmızı kart geçerli olacak ve Beşiktaş 10 kişi olarak sahaya çıkacak.

BEŞİKTAŞ SAHAYA ÇIKMAYACAK İDDİASI : Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı karar Fenerbahçe camiasını da Beşiktaş kesimini de memnun etmedi. Beşiktaş tarafında ise maça çıkmama kararı gündemde. Konuyla ilgili karar TFF'nin gerekçeli kararı sonrasında verilecek. 

Fenerbahçe Beşiktaş maçının yarıda tatil edilmesi sonrasında TFF'nin önünde 6 seçenek bulunuyordu. Bu seçenekler şu şekildeydi;

1-Fenerbahçe hükmen yenik sayılabilir
2-Beşiktaş hükmen yenik sayılabilir
3-Her iki takım hükmen yenik sayılabilir
4-Maç kaldığı yerden devam edebilir.
5-Maç baştan oynanabilir.