BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?, Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta?, Beşiktaş Fenerbahçe hangi kanalda?, Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bilet fiyatları ne kadar?

Abone ol

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?  
 
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 20 Nisan Pazar akşamı Fenerbahçe, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.  

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Lig Tv'den naklen yayınlanacak.

BİLETLER ELDE KALDI

Beşiktaş, pazar günü ligin son derbisinde e-bilet uygulaması nedeniyle Atatürk Olimpiyat’ı dolduramama tehlikesiyle karşı karşıya. Biletler cuma satışa çıkta ama ilk gün sadece 2 bin 500 kişi ilgi gösterdi.

G.Saray derbisinde 80 bine yakın rekor taraftara oynayan Kartal, Devler Ligi’ne doğrudan katılım için kazanmak zorunda olduğu F.Bahçe maçında ilk defa uygulanacak e-bilet nedeniyle taraftarının desteğinden mahrum kabalilir. Hürriyet'ten Kenan Başaran'ın haberine göre, Uygulamanın yeni başlaması, taraftarların kafasında cevaplanmayan sorular olması ve bazı taraftar gruplarının da e-bilet’e karşı olmasından ötürü satışlar yavaş gidiyor. Şu ana kadar toplam 50 bin Passolig kartı satıldı ve bunların 15 binini Beşiktaşlılar aldı. Ancak kart alan siyah beyazlıların henüz 3 bin 500’ü derbi biletini yükledi. Maça 18 bin kişi ise kombine ile girecek.  
 
derbi4.jpg 

‘Satış düşük e-biletinizi alın’

Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, taraftarlara çağrıda bulunarak bir an önce Passolig almalarını istedi.

Derbinin e-bilet satışının düşük seyretmesi Beşiktaş yönetimini de telaşlandırdı. Manevi desteğin yanısıra maddi olarak da derbiden beklentisi olan kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftardan bir an önce Passolig almalarını istedi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 20 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen idmanda denge ve kuvvet hareketlerini salonda değişmeli uygulayan oyuncuların, sahada yapılan kondisyon ve istasyon koşularıyla günü tamamladığı bildirildi.