BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi canlı izle

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?, Beşiktaş FB derbisi hangi gün?, Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta?, Beşiktaş Fenerbahçe hangi kanalda?, Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bilet fiyatları ne kadar?

Abone ol

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?, Saat kaçta?, Beşiktaş FB derbisi hangi gün?, Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta?, Beşiktaş Fenerbahçe hangi kanalda?, Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı bilet fiyatları ne kadar?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 20 Nisan Pazar akşamı Fenerbahçe, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Lig Tv'den naklen yayınlanacak. Derbiyi İnternetspor.com'dan da an be an takip edebileceksiniz...  
 
 
BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ HALİS ÖZKAHYA'NIN
 
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı Halis Özkayha'nın yöneteceği açıklandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçta Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak.    

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE DERBİSİNİN İDDİA ORANLARI 
  
İddaa risk yönetimi, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçın oranlarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçın İddaa oranları belli oldu.  
 
İddaa risk yönetimi, Fenerbahçe'nin galibiyetine 2.30, Beşiktaş'ın galibiyetine2.15 ve maçın berabere bitmesine ise3.302'luk oran açıkladı.  

DERBİ  
DERBİDEKİ KİŞİ SAYISI ŞOK ETTİ 

Süper Lig'de bu derbiyle hayata geçecek e-bilet ve Passolig uygulaması, sistemin yeniliği ve tam olarak anlaşılamaması nedeniyle tribünlerin büyük bir bölümünün boş kalmasına neden olacak.  
 
Başkan Fikret Orman'ın taraftarlara yaptığı "e-bilet uygulaması kanunu bir zorunluluk, seyircimizden passolig kartlarını alıp derbiye gelmesini bekliyoruz" çağrısı karşılıksız kaldı.

6500 KART SATILDI

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak "Olimpiyat bonuslarıyla birlikte 22 bin kombine sahibi sezon sonuna kadar tribüne girebiliyor. Şu ana kadar 6500'e yakın Passolig kartı alan oldu. Derbinin tahminen 35 bin taraftar önünde oynanmasını bekliyoruz" dedi.  
 
Öte yandan Beşiktaş akşam yaptığı açıklamayla taraftarlarına bir kez daha takıma sahip çıkmaları çağrısında bulundu. 
 
DERBİDE SON 15 DAKİKA VE UZATMAYA DİKKAT 
 
Spor Toto Süper Lig'de 20 Nisan Pazar günü derbi maçta karşılaşacak Beşiktaş ile Fenerbahçe için bu sezon maçların son 15 dakika ve uzatma bölümleri çok farklı geçiyor.Lider Fenerbahçe en fazla golü son çeyrek ve uzatmalarda atarken, siyah-beyazlı takım ise kalesinde en fazla golü bu bölümlerde gördü.

Ligde geride kalan 29 haftanın en golcü ekibi olan sarı-lacivertli takım, rakip ağlara gönderdiği 63 golün 19'nu son 15 dakika ve uzatma bölümünde kaydetti. Beşiktaş ise yediği 26 golün 6'sını bu dakikalarda kalesinde gördü.

Fenerbahçe 90+ dakikalarda 5 gol atarken, siyah-beyazlı takım ise son iki maçında uzatma dakikalarında kalesini gole kapatamadı.

- Beşiktaş en fazla golü 31-45 dakika aralığında attı

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftalarda 48 gol atan Beşiktaş'ın en fazla gol bulduğu bölüm 31-45 dakika aralığı oldu.

Siyah-beyazlı takım, maçlarda ilk yarının son çeyreğinde rakip filelere 11 gol gönderirken, 61-75 dakika aralığında ise 10 gol kaydetti.

Beşiktaş kalesinde en az golü ise (3 gol) 61-75 dakika aralığında gördü. 

Beşiktaş Fenerbahçe
   
- Fenerbahçe son bölümlerde sonuca gidiyor

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon oynadığı maçlarda özellikle ilk ve ikinci yarının son bölümlerinde daha skorer bir performans ortaya koyuyor.

Sarı-lacivertli takımın en fazla gol attığı bölüm 76-90 dakika aralığı ve uzatmalar (19 gol) olurken, ilk yarıların son çeyreğinde ise rakip ağlara 13 gol yolladı.

Maçlarında en az golü (5 gol) 16-30 dakika aralığında kaydeden Fenerbahçe, kalesinde ise en fazla golü 76-90 dakika aralığı ve uzatmalarda (7 gol) gördü.  

FENERBAHÇE GALATASARAY'I YAKALAYACAK 

Spor Toto Süper Lig'de son 5 haftaya en yakın rakibi Beşiktaş'ın 12 puan önünde giren Fenerbahçe, hafta sonu şampiyonluğunu ilan ederse, Galatasaray'ı şampiyonluk sayısında yakalayacak. 
 
Sarı-lacivertliler, ligin 30. haftasında 20 Nisan Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçı kazanırsa, ligin bitimine 4 hafta kala 19. şampiyonluğunu garantileyerek sarı-kırmızılı takım ile şampiyonluk sayısını eşitleyecek.

En son 2010-2011 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe, şike davası nedeniyle yaşadığı sıkıntıların ardından bu sezon sonunda yeniden şampiyonluk kupasını müzesine götürmek istiyor.   

ALİ ŞEN 
ALİ ŞEN: BEŞİKTAŞLILAR FENERBAHÇE'Yİ ALKIŞLAR
 
Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Beşiktaş derbisiyle ilgili ilginç sözler kullandı.

"Beşiktaş Kulübü de, taraftarı da bizim dostumuz. Fenerbahçe'nin galip gelip Olimpiyat Stadı'nda şampiyonluk turu atması Beşiktaş taraftarına saygısızlık olmaz. Hiçbir Beşiktaş taraftarı da bundan gocunmaz. Tam tersine Beşiktaşlılar, Fenerbahçe'nin şampiyonluk turu atmasını alkışlar."  
 
FENERBAHÇE DERBİDE TUR ATABİLİR
 
Fenerbahçe  Beşiktaş'ı yenerse, şampiyonluğunu ilan edecek! Ligde gelecek hafta en yakın takipçisi Beşiktaş'a konuk olacak olan lider Fenerbahçe, derbiyi kazanırsa siyah beyazlılarla fark 15'e yükselecek. Galatasaray ise Kasımpaşa'yı yense bile aradaki puan farkı 13'te kalacak.

Bu puan farkları da kalan 4 haftada kapanamayacağı için Fenerbahçe, Olimpiyat Stadı'ndaki galibiyetle şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.   
 
FENERBAHÇE
 
BEŞİKTAŞ ÇIKIŞI FENERBAHÇE DERBİSİNDE ARAYACAK

Hugo Almeida, son 8 haftadaki suskunluğunu, 20 Nisan Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçında sonlandırmaya çalışacak.

Ligin ilk yarısında başarılı bir görüntü ortaya koyan ancak ikinci yarıda istediği performansa ulaşamayan siyah-beyazlı oyuncu, atacağı gollerle hem 8 haftalık suskunluğunu sonlandırmayı hem de ikinci yarıdaki düşüşünü bitirmeyi hedefliyor.

Almeida, ligde bu sezon şu ana kadar 12 gole imza attı.

ALMEİDA İLK YARIDA RAKİBİNE 2 GOL ATTI

Siyah-beyazlı oyuncu, takımının Fenerbahçe ile ilk yarıda yaptığı maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve 3-3 berabere tamamlanan karşılaşmada Almeida, 43 ve 45. dakikalarda attığı gollerle takımını 3-2 öne geçirmişti. Ancak Beşiktaş, ikinci yarıda rakibin golüne engel olamayınca mücadele 3-3 beraberlikle tamamlanmıştı. 
BEŞİKTAŞ 

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE MAÇLARINI SEVİYOR

Hugo Almeida, Fenerbahçe maçlarında skorer bir görüntü ortaya koyuyor.

2011-2012 sezonunda 6 haftalık sakatlığın ardından takımının BJK İnönü Stadı'nda Fenerbahçe ile yaptığı karşılaşmaya çıkan Portekizli oyuncu, sonradan oyuna girmesine rağmen gol atma başarısı gösterdi. Almeida'nın gol attığı karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

Süper Final sisteminin uygulandığı bu sezonda siyah-beyazlı oyuncu, bir kez daha sahne almıştı. Süper Final'de aynı statta oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın tek golünü yine Almeida kaydetmişti.

Hugo Almeida, bu sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı da boş geçmedi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadelede 2 gol atan siyah-beyazlı oyuncu, sarı-lacivertli takım karşısında toplam 4 kez gol sevinci yaşadı. 
ALMEİDA 

ALMEİDA ATARSA BEŞİKTAŞ KAYBETMİYOR

Beşiktaş, Almeida'nın gol attığı Fenerbahçe maçlarını kaybetmiyor.

2011-2012'de Portekizli oyuncunun gol attığı maçlardan birinde rakibiyle 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı takım, diğerini 1-0 kazandı.

Beşiktaş, ligin ilk yarısındaki karşılaşmada ise Almeida'nın ayağından bulduğu gollerle rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı takım, ayrıca bu sezon Portekizli golcüsünün kendini gösterdiği maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Almeida'nın, 2013-2014 sezonunda gol attığı 10 maçta Beşiktaş, 6 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.   
 
FENERBAHÇE
 
FENERBAHÇE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK
 
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ıyenerse, bitime 4 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek, kendisine ait şampiyonluğu erken ilan etme rekorunu geliştirecek.  
 
Birinci Lig tarihinde 1967-68 ve 1969-70 sezonlarında bitime 3 maç kala şampiyon olmayı garantileyen sarı-lacivertli ekip, derbide kazandığı takdirde bu rekoru 4 maça taşıyacak.  
 
"Sarı Kanaryalar" bugüne dek kazandığı 18 şampiyonluğun 5'ini son hafta maçlarında elde etti. 12 sezonda işi son haftaya bırakmayan sarı-lacivertliler, birinci ligin ilk sezonu 1959'da finalde iki maç sonunda şampiyonluğa ulaşmıştı. Fenerbahçe, Profesyonel Birinci Lig tarihinde iki kez bitime 3 maç kala, bir kez 2 maç kala, dokuz kez de 1 maç kala şampiyonlukları garantiledi. 
 
ERSUN YANAL, MUSTAFA DENİZLİ VE AYKUT KOCAMAN'IN PEŞİNDE  
 
Fenerbahçe, 20 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçı kazanıp şampiyonluğu garantilerse teknik direktörü Ersun Yanal, Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman'ın ardından üçüncü Türk teknik adam olacak.Mustafa Denizli, 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaşarak, sarı-lacivertli takımı şampiyon yapan ilk Türk teknik direktör olarak tarihe geçmişti.

Aykut Kocaman da 2010-2011 sezonunda, sarı-lacivertli takımdaki teknik direktörlüğünün ilk yılında şampiyonluk mutluluğunu yaşadı. Fenerbahçe, Yanal yönetiminde bu sezon şampiyonluğa ulaşırsa son iki şampiyonluğunu Türk teknik adamlarla elde etmiş olacak.   

ERSUN YANAL

- Yugoslavlar 5 şampiyonluk yaşadı

Fenerbahçe'nin lig tarihinde elde ettiği 18 şampiyonluğun 5'inde Yugoslav teknik adamların imzası var.

Yugoslav çalıştırıcıların ardından 4 şampiyonlukla Brezilyalı, 3 şampiyonlukla Macar teknik direktörler geliyor. Türk ve Alman teknik adamlar ile 2'şer kez şampiyonluk yaşayan sarı-lacivertliler, 1'er kez de İngiliz ve Rumen çalıştırıcılarla mutlu sona ulaştı.

- 14 teknik adam şampiyonluk gördü

Fenerbahçe'nin 18 şampiyonluğunda 14 teknik adamın imzası var.

Sarı-lacivertlilerde Macar Ignace Molnar, Brezilyalı Waldeira Parreira Didi, Yugoslav Todor Veselinoviç ve Alman Christoph Daum ikişer kez şampiyonluk yaşadı. Didi ve Daum, şampiyonlukları üst üste elde etmişti.

Macar Laszlo Szekely, Yugoslav Miroslav Kokotoviç, Tomislav Kaleperoviç ve Branko Stankoviç, İngiliz Oscar Hold, Rumen Tarian Ionescu, Brezilyalı Carlos Alberto Parreira ve Zico, Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman Fenerbahçe ile birer kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.