BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maç özeti-30.11.2013

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi canlı yayın. Derbinin golleri ve geniş özetini buradan takip edebilirsiniz.

Abone ol

Derbi gibi derbi oldu Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi. Daha ilk yarıda Kartal öne geçti Kanarya yakaladı Meireles atıldı, Almeida gelip gelip attı..

İkinci yarıda yine Kanarya saldırdı ama Tolga kurtardı, hem kırmızı vardı hem de Cüneyt Çakır'ın kararları. 6 gollü süper derbide kazanan çıkmadı: 3-3 
 
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİNİN ÖNEMLİ DAKİKALARI 

Şükrü Saracoğlu'ndaki maçta Fenerbahçe'nin gollerini Emenike, Sow ve Kuyt attı. Beşiktaş'ın sayılarını Olcay ve Almeida (2) kaydetti. 30'da Meireles, 69'da Necip kırmızı kart gördü. 
 
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİ 

DERBİ GOLLE BAŞLADI!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi karşılaşması oldukça hızlı başladı. İlk düdüklü birlikte iki takım golü düşünürken, hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. Bu dakikalarda maçın ilk golü geldi. Savunmayı boş yakalayan Olcay Şahan ceza sahası içinde Gökhan Gönül'nde sıyrıldı ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

BİLİÇ'TEN FENERBAHÇE'YE MÜTHİŞ ÖVGÜ
Beşiktaş Teknik Direktöründen gelen açıklamalar Fenerbahçelileri de memnun edecek. Biliç bakın neler dedi. (DEVAMINI OKU)

MEIRELES KIRMIZI GÖRDÜ!

Fenerbahçe kendi sahasında yediği golün şokunu kısa sürede üzerinden attı. Rakip kaleye yüklenmeye başlayan Fenerbahçe, 12. dakikada durumu 1-1 yaptı. Sow'un sol çaprazdan şutunu Tolga Zengin çeldi ama Emenike önüne düşen topu ağlara gönderdi.

Derbide öne geçme sevincini yaşayan Fenerbahçe'de Raul Meireles 30. dakikada Veli Kavlak'a yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

  Raul Meireles şimdi yandı
  Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbide kırmızı kart gören Raul Meireles'e ne kadar    ceza verilecek? (TIKLA OKU)

MOUSSA SOW ÖNE GEÇİRDİ!

Karşılıklı erken gollerin ardından derbide tempo bir an olsun düşmedi. Fenerbahçe, Beşitkaş yarı sahasına çok adamla giderken, siyah-beyazlılar kaptığı her topta etkili kontrataklar geliştirmeye çalıştı. Maçın 37. dakikasında Fenerbahçe, Sow ile 2-1 öne geçti.

KUYT'TAN SAYILMAYAN GOL İÇİN AÇIKLAMA
Kuyt, sayılmayan golle ilgili düşüncelerini de aktardı.. Çok samimi ve dobra bir açıklama. (TIKLA OKU)

ALMEIDA'DAN ARKA ARKAYA İKİ GOL

Savunmada hatalar yapan Beşiktaş ilk yarının sonlarına doğru hücumda yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı önde kapattı. Fırsatçılığını konuşturan Almeida 43 ve 45+1. dakikadaki gollerle Beşiktaş'ı 3-2 öne geçirdi.

ERSUN YANAL'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR
Cüneyt Çakır için ne dedi? Futbolcularına mesajı ne oldu? (DEVAMINI OKU)

FENERBAHÇE SALDIRDI, TOLGA DURDURDU

İkinci yarıya Fenerbahçe oldukça stekli başladı. Sarı-lacivertliler eksik oynamasına rağmen Beşiktaş kalesini baskı altına aldı. Siyah-beyazlılar ise adeta yarı sahasına gömüldü. Ancak maç boyunca kalesinde oldukça başarılı bir görüntü sergileyen Tolga Zengin, sarı-lacivertlilere birçok pozisyonda duvar ördü.

KADIKÖY'Ü AYAĞA KALDIRAN POZİSYON
İşte bu gol sayılmadı (TIKLA GÖR)

NECİP ATILDI, BEŞİKTAŞ YIKILDI

Beşiktaş'ta sakatlanan Veli Kavlak'ın yerine oyuna giren Necip Uysal, 69. dakikada ikinci sarı karttan atılınca siyah-beyazlılar, Fenerbahçe karşısında çok daha fazla zorlandı. Bu arada Fenerbahçe'nin duran topla attığı bir gol de hava topu sırasında Kuyt'ın Tolga'ya faul yaptığı gerekçesiyle sayılmadı.

NECİP UYSAL'A KIRMIZI KART VERİLEN POZİSYON
50. dakikada oyuna giren Necip sadece 15 dakika oyunda kalabildi. İŞte atılmasına sebep olan pozisyon (TIKLA GÖR)

KUYT'IN GOLÜYLE BERABERLİK

Fenerbahçe kalesinde tüm hatlarıtyla savunmaya çekilen Beşiktaş, 83. dakikada derbideki üstünlüğüni kaybetti. Dirk Kuyt'ın kafa golüyle Fenerbahçe durumu 3-3 yaptı.

Hollandalı futbolcunun beraberliği yakalamasının ardından Fenerbahçe üstünlük golünü ararken, kalesinde pozisyon da verdi. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş derbide başka gol bulamayınca iki ezeli rakip 1'er puanla haftayı kapattı.

  ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADINDA YÜREKLER AĞZA GELDİ

Fenerbahçe: 3 - Beşiktaş: 3

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu 

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Meireles, Mehmet Topal, Alper Potuk, Kuyt, Sow, Emenike

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, Sivok, Hutchinson, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Fernandes, Olcay Şahan, Almeida

Goller: Dk. 9 Olcay Şahan, Dk. 43 ve 45+1 Almeida (Beşiktaş), Dk. 12 Emenike, Dk. 37 Sow, Dk. 83 Kuyt (Fenerbahçe)

Kırmızı kartlar: Dk. 30 Meireles (Fenerbahçe), Dk. 69 Necip (Beşiktaş)


  CÜNEYT ÇAKIR'A ÇOK AĞIR SÖZLER  

Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından sarı lacivertli yönetici Ömer Temelli maçın hakemine isyan etti.

BEŞİKTAŞ YÖNETİCİSİ DE ÇAKIR'A VERYANSIN ETTİ

SELÇUK DERELİ : MAÇIN HAKEMİ KATLETTİ