BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Belediyesi 4 büyük açılış yapacak

Beşiktaş Belediyesi; Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi, Dost Eller Mutfak, Bilim Merkezi ve Engelli Koordinasyon Merkezi gibi 4 büyük hizmetin açılışını 3 günde yapacak

Abone ol

Beşiktaş Belediyesi açılışlara devam ediyor. Birçok alanda hizmet sunan Beşiktaş Belediyesi geçen hafta yapılan Çocuk Ağız ve Diş Polikliniğinin ardından bu hafta artarda 4 açılış gerçekleştirecek.

Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi

Açılışlardan ilki Çarşamba günü saat 11:30’da yapılacak olan Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi. Kreşle ilgili konuşan İsmail Ünal “Göreve geldiğimizden beri söyledik: Okul öncesi eğitimi destekliyoruz ve önem veriyoruz. Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi de önem verdiğimizin göstergesidir” dedi. Çetin Emeç Kreşi uzun yıllar hizmet verdikten sonra bir süre kapalı kaldı. Beşiktaş Belediyesi tadilat yaptıktan sonra kreşi tekrar hizmete açtı.

Dost Eller Mutfak

Beşiktaş Belediyesinin açılışları Perşembe günü Dost Eller Mutfak ile devam edecek. Uzun zamandır Dost Eller Yardım Organizasyonunu yürüten Beşiktaş Belediyesi bu organizyonda yer alan Dost Eller Mağazası ile çok takdir topluyor. Buna geçtiğimiz yıl Dost Eller Mutfak’ı da ekleyen belediye ihtiyacı olanlara 3 öğün yemek veriyor. “Mutfak”ın açılışı 20 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Beşiktaş Belediyesi Çırağan Hizmet binasında yapılacak.

Bilim Merkezi ve Engelli Koordinasyon Merkezi

Açılış haftası Cuma günü 2 açılışla son bulacak. İlk önce saat 10:00’da Akatlar Kültür Merkezinde Çocuk Bilim Merkezi’nin, ardından saat 12:00’de Dilek Sabancı Parkı’nda Engelli Koordinasyon Merkezinin açılışı yapılacak.