BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Bayern Münih maçı Tivibu Spor 2 canlı yayını şifresiz mi?

Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligi Bayern Münih maçı 14 Mart çarşamba günü Tivibu Spor üzerinden canlı yayınlanacak. Beşiktaş İlk maçta Bayern Münih'e 5-0 yenilmişti. Peki Beşiktaş Bayern Münih saat kaçta ve şifresiz olarak AZ TV ile idman tv yayınlıyor mu? İdman Tv ve AZ TV frekansları uydudan nasıl ayarlanıyor?

Abone ol

Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında Beşiktaş Bayern Münih'i konuk edecek. İlk maçta 5-0 yenilerek çeyrek final şansını zora sokan Beşiktaş, taraftarlarının önünde Bayern Münih'i devirmek için sahaya çıkacak. Peki Beşiktaş Bayern Münih maçı Tivibu Spor üzerinden şifresiz mi yayınlanacak?

Beşiktaş Bayern Münih 14 Mart Çarşamba günü Vodafone Park’ta oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadele Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak. Münih’teki ilk maçta 5-0 gibi farklı bir skorla yenilerek tur şansını mucizelere bırakan Beşiktaş taraftarını ekran başına kilitleyecek.

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH MAÇINI BİR KADIN ANLATACAK : Beşiktaş Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı Türkiye açısından bir ilke de sahne olacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında ilk kez bir Türk takımının maçı kadın spiker tarafından anlatılacak. Tivibu Spor 2'den canlı yayın olarak izleyebilecek maçı spiker Semahat Özdoğan anlatacak.

BAYERN MÜNİH KALECİSİ OYNAYACAK MI? : Bu sezon sık sık sakatlık problemleri yaşayan Alman devinde dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen Manuel Neuer, Beşiktaş eşleşmesinde rövanş maçında sahalara dönebilir. Alman eldivenin Almanya'da oynanan ilk maçta forma giymemişti.

Dünyanın en başarılı kulüpleri arasında yer alan Bayern Münih Alman spor kulübüdür. 2 Kıtalararası Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 5 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupası şampiyonluğu, 26 Bundesliga ve 17 Alman Kupası’na sahiptir. Alman panzeri Bayern Münih, 1.85 milyar dolar ile Almanya’nın en büyük, dünyanın ise dördüncü büyük kulübüdür. 185.000 üye sayısıyla SL Benfica ve FC Barcelona’dan sonra bu alanda 3. sıradadır.