BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Arena'da oynayacak mı?

Galatasaray, Beşiktaş'ın maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama konusuna açıklık getirdi.

Abone ol

Galatasaray, Beşiktaş'ın maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama konusuna açıklık getirdi. Yapılan açıklamada; ''Türk Telekom Arena'yı herhangi bir bedel alınmaksızın tahsis etmekle yükümlüdür. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın iç saha maçlarının yanı sıra Kulübümüzün onay verdiği organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır." denildi

İnönü'ye kazma vurmak için gün bekleyen Beşiktaş'ın, bu süreçte maçlarını Türk Telekom Arena'da oynayacağı haberleri üzerine Galatasaray'dan açıklama geldi

Kulüp resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde;

"Son dönemde yazılı ve görsel medyada Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın iç saha maçlarını oynadığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da başka bir kulübün iç saha maçlarını oynayacağına dair birtakım haberler yer almıştır.

Kulübümüz konuyla ilgili olarak böyle bir taleple karşılaşmamış ve bu hususta hiçbir görüşmesi olmamıştır.

Kulübümüz, Gençlik Spor İl Genel Müdürlüğü ile yaptığı anlaşmaya göre sadece milli bayramlar, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık faaliyetlerinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'yı herhangi bir bedel alınmaksızın tahsis etmekle yükümlüdür.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın iç saha maçlarının yanı sıra Kulübümüzün onay verdiği organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır."