BIST 9.486
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,16
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçının sonucu ve özeti - 23 Mart 2014

Beşiktaş, Akhisar'ı rahat bir oyunla devirerek ligde ikinciliğe yükseldi.

Abone ol

Beşiktaş 2. ikramı geri çevirmedi ve ikinciliği kaptı! Galatasaray'ın Kayserisor'a yenilmesi ile üst üste 2. kez rakibini geçme şansı yakalayan siyah beyazlılar, Akhisar'ı 3-0 yendi ve Süper Lig'de 2. sıraya yükseldi.  

Karşılaşmayı, Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar izledi. Mücadeleyi az sayıda taraftar tribünlerden takip ederken, Akhisar Belediyesporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi. Bu arada yeni bir cezanın gelmemesi adına karşılaşma öncesi kötü tezahürat konusunda sık sık anons yapıldı.

Haftaya 2. sırada giren Galatasaray'ın evinde Kayserispor karşısında aldığı şok yenilgi, Beşiktaş'ı Akhisar maçına daha da iyi motive etmişti. Kara Kartallar maça deyim yerindeyse fırtına gibi başladı. Maça büyük bir kararlılıkla giren siyah beyazlılar önce Veli, ardından da Mustafa Pektemek'in golleriyle daha 8. dakikada 2 farklı üstünlüğü yakaladı.

Beşiktaş: 3 - Akhisar Belediyespor: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Mustafa Sönmez

Beşiktaş: Tolga Zengin, Necip Uysal, Franco, Ersan Adem Gülüm, Motta, Holosko, Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek

Akhisar Belediyespor: Emrah Tuncel, Ahmet Cebe, Serkan Yalçın, Sonko, Güray Vural, Kenan Özer, Emrah Eren, Merter Yüce, Sertan Vardar, Niasse, Mehmet Akyüz

Goller: Dk. 2 Veli Kavlak, Dk. 8 Mustafa Pektemek, Dk. 69 Atiba Hutchinson (Beşiktaş)

bjk_tepe.jpg