BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10

Berrak Tüzünataç'ın yalın beyaz stili

Berrak Tüzünataç'ın yalın beyaz stili

GQ Türkiye Men of the Year 2017 gecesi'nde yılın aktörü seçilen rol arkadaşı Ozan Güven'e (Can Manay) ödülünü vermek için sahneye gelen puhutv'de yayınlanan FiÇi dizisinin Özge'si Berrak Tüzünataç hem enerji dola konuşmasıyla hem de şıklığıyla geceye damga vurdu.

Berrak Tüzünataç'ın yalın beyaz stili

GQ Türkiye Men of the Year 2017 gecesi gibi önemli bir ödül törenine nasıl katılırdınız? Baştan ayağa siyah giyerek mi yoksa masumiyet timsali olan beyaz bir elbiseyle mi? Beyazı fazlasıyla masum ve sıradan bulanların fikrini degiştirmek için Berrak Tüzünataç'ın stil tercihini masaya yatırıyoruz. Museum Of Fine Clothing tasarımı elbisesiyle, beyazı davetkar ve çekici kılan bir görünüm inşa eden güzel oyuncu, gecenin en şık kadınlarından biriydi hiç kuşkusuz.

Berrak Tüzünataç'ın yalın beyaz stili

Abartıdan uzak ve yalınlık! Davetkar şıklığın püf noktası tam olarak bu. Dikkat etmeniz gereken noktalarsa şöyle: 1. Elbisenizden rol çalacak ayakkabılardan uzak durun. Klasik ve zamansız parçalara yönelin. Berrak Uzunataç gibi Chanel tasarımı ayakkabılar stilinizi yükseltecektir. 2. Saçlarınızı açık bırakmanız tavsiyemizdir. Mümkün olduğuca naturel görünmeyi esas alın. 3. Son olarak, bırakın elbisenizin duruluğu ve doğal cazibesi konuşsun.

Berrak Tüzünataç'ın yalın beyaz stili

İşte Berrak Tüzünataç'ın GQ Türkiye Men of the Year 2017 gecesinde dikkat çeken stilinden kareler...