BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,15
ALTIN 2.242,99
HABER /  MAGAZİN

Berrak Tüzünataç'ı kızdıran taciz haberi ne? NTV özür diledi

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Berrak Tüzünataç NTV'de hakkında çıkan bir haberin başlığına sinirlendi. Berrak Tüzünataç'ın tepkisi üzerine NTV Yaşam sayfasında yer alan haberin başlığı apar topar değiştirildi ve özür dilendi.

Abone ol

Oyuncu Berrak Tüzünataç, NTV’nin hesabından kendisiyle ilgili atılan tweete tepki gösterdi. NTV'nin ödül töreniyle ilgili habere attığı habere seçtiği başlık 'Berrak Tüzünataç'ın davetkar beyaz stili' şeklindeydi. Berrak Tüzünataç bu başlık üzerine "Basınımızda boyle bir uslup oldukca , baska bir tacizciye ihtiyacımız yok' diyerek tepkisini ortaya koydu.

Berrak Tüzünataç'ın bu tepkisine sosyal medyadan da büyük bir destek gelince NTV hemen twiti sildi. Söz konusu haberin başlığı da değiştirilip yeniden servis edildi. Berrak Tüzünataç özür beklediğini söyleyince NTV twitter hesabından özür de diledi.

İşte Berrak Tüzünataç'ın NTV haberine verdiği tepki;

NTV yayından çektiği başlığın yerine haberi “Berrak Tüzünataç’ın beyaz şıklığı (Abartıdan uzak ve yalın)” sözleriyle paylaştı. Berrak Tüzünataç da 'bunu özür olarak mı almayım' diyerek gönderme yaptı. Bunun üzerine NTV'den açık bir özür de geldi.

GQ Türkiye Men of the Year 2017 gecesi'nde yılın aktörü seçilen rol arkadaşı Ozan Güven'e (Can Manay) ödülünü FiÇi dizisinin Özge'si Berrak Tüzünataç vermişti. NTV Berrak Tüzünataç'ın şıklığına vurgu yapayım derken baltayı taşa vurmuştu.